14/4/2014
www.musiccorner.gr

Η νέα μουσική εκπομπή της ΝΕΡΙΤ κάνει πρεμιέρα το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου στη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ.

Οικοδέσποινα η Ρίκα Βαγιάνη που με τη δημοσιογραφική της εμπειρία και την πηγαία αίσθηση του χιούμορ δημιουργεί στους καλεσμένους της οικειότητα και ενισχύει το κλίμα της παρέας. Μαζί της ο Θανάσης Αλευράς σε ρόλο έκπληξη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός βάζει την κωμική του σφραγίδα με μικρά «one man shows» αλλά και τραγούδια σε κάθε εκπομπή. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Σούλης.

vagiani_alevras_2014_04_001

Σημείο αναφοράς το ιστορικό studio ηχογράφησης Sierra το οποίο ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί «συναυλίες» με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, μπροστά σε καλεσμένους και κοινό.

Με οδηγό τη μουσική παρουσιάζεται η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και όλοι οι συντελεστές από την παραδοσιακή ελληνική μουσική μέχρι τις πιο σύγχρονες μουσικές προτάσεις.

Η φιλοδοξία της εκπομπής είναι να ανανεώσει τον τηλεοπτικό χάρτη, εμπλουτίζοντας θεματικά, φρεσκάροντας οπτικά και αναβαθμίζοντας ηχητικά το είδος των μουσικών εκπομπών.

Και επειδή πάντα οι παρέες γράφουν ιστορία…

Πάντα ν’ ανταμώνουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here