14/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Paul McCartney πήρε, για μια ακόμα φορά, τη μεγάλη απόφαση και τον επόμενο μήνα θα παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του Nancy Shevell σε κλειστή τελετή!

Ο Sir Paul με την Nancy βρίσκονται στη Βρετανία από την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο τους που θα γίνει στη φάρμα του Macca στο Sussex.

Θα παντρευτούν σε κλειστό κύκλο. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι με το γεγονός και σχεδόν όλα είναι έτοιμα. Συγγενείς και στενοί φίλοι έχουν ειδοποιηθεί και περιμένουν την πρόσκληση”, έγραψε η Mirror επικαλούμενη «πηγή». Η Nancy θα προτιμούσε να παντρευτεί στη Νέα Υόρκη, αλλά ήξερε ότι ο γάμος στην Αγγλία θα έκανε ευτυχισμένο τον Paul. Τελικά αποφάσισαν ο γάμος να γίνει στην Αγγλία, στη φάρμα του Paul”, συνεχίζει η εφημερίδα. Με την επιστροφή τους στην Αμερική, σχεδιάζουν να διοργανώσουν μια μεγάλη δεξίωση για να γιορτάσουν το γάμο με τους φίλους τους. Δε νομίζω να έχω δει πιο ευτυχισμένο ζευγάρι”, ολοκλήρωσε η «πηγή» της εφημερίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα απαραίτητα για τον γάμο καταφθάνουν στη φάρμα του Paul με τη σαμπάνια να έχει την τιμητική της στην τελετή. Στη συνέχεια το ζευγάρι θα επιστρέψει στην Αμερική για την πρεμιέρα του μπαλέτου που έγραψε ο καλλιτέχνης.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 και τον περασμένο Μάιο ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Για τον Sir Paul είναι ο τρίτος γάμος και για την Nancy ο δεύτερος.

Να ζήσουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here