1/7/2013
www.musiccorner.gr

Η μεγάλη μέρα έφτασε και είναι το γεγονός του καλοκαιριού. Μετά από πολλά χρόνια έντονης δουλειάς και παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της χώρας, η Ευδοκία Ράπτη συναντιέται με τον μουσικό, συνθέτη και ενορχηστρωτή Νίκο Τερζή, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μετά από την πολυετή, πετυχημένη παρουσία του στην ελληνική δισκογραφία, με αμέτρητους χρυσούς και πλατινένιους στο ενεργητικό του, για να μας παρουσιάσουν απο κοινού την νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Project Eponymous“, σε στίχους Νίκου Τερζή, Πάνου Φαλάρα, Ξένιας Γκάρτζου, Ηλία Κουτσουλιέρη και μουσική Νίκου Τερζή, Ηλία Κατσουλιέρη, που κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα δισκοπωλεία από την FM Records.

evdokia_rapti_parousiasi_2013_07_01

Η σπουδαία φωνή της αλλά και ευρηματικές συνθέσεις του Νίκου Τερζή αφήνουν το δικό τους στίγμα στα μουσικά δεδομένα αυτής της χώρας, αφού το ελληνικό τραγούδι έχει την δική του προσωπικότητα, όπως ακριβώς και η Ευδοκία.

Γνωρίστε από κοντά λοιπόν την Ευδοκία Ράπτη αλλά και τα τραγούδια της σε μια μουσική βραδιά γεμάτη κέφι, ποτό και τραγούδι. Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου λοιπόν στο NIX BAR (έναντι κολυμβητηρίου Γλυφάδας). Σας περιμένουμε για να το γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Nix Bar
Νυμφών 1, Γλυφάδα
210.8948424

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here