3/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση .  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΠΑΣΠΑΛΑ-ΦΑΡΑΖΗΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Η Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαραζής μετά από την επιτυχημένη περιοδεία τους ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιστρέφουν αυτή τη φορά στο Ρυθμό Stage με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στον έρωτα.

Για δύο Παρασκευές του Απρίλη, 19 και 26, ο έρωτας φοράει το καλύτερό του πρόσωπο με την Έλλη Πασπαλά και τον Τάκη Φαραζή στο Ρυθμό Stage.

Άλλοτε τρυφερή κι άλλοτε εκρηκτική, η μοναδική Έλλη μάς ξυπνάει αναμνήσεις από έρωτες που ζήσαμε, ζούμε και θα ζήσουμε. Μαζί με τον ευρηματικό και δεξιοτέχνη της τζαζ, Τάκη Φαραζή στο πιάνο, μας αποκαλύπτουν τα αμέτρητα και υπέροχα πρόσωπα του έρωτα. Μας προκαλούν συνεχώς να παρασυρόμαστε στους ρυθμούς των τραγουδιών των Τομ Γουέιτς, Λέοναρντ Κοέν, Βαν Μόρισον αλλά και να σιγοτραγουδήσουμε τραγούδια των Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Κραουνάκη, Καλαντζόπουλου, Ρεμπούτσικα, Σέμση και άλλων.

Ο έρωτας – πάντα ζωντανός – έχει τη δύναμη να κάμψει τις δυσκολίες των καιρών, να μας ανανεώσει και να μας απογειώσει!

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 – Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here