10/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

,,,που τραγούδαγε κι ο Πάριος!

Οι στίχοι που ερμήνευσε ο Έλληνας τροβαδούρος του έρωτα φαίνεται ότι ενέπνευσαν την Kelly Clarkson που δηλώνει την ικανοποίησή της που δεν έχει δεσμό, αυτή την εποχή. Ωστόσο, οι …καλοθελητές βρήκαν τρόπο να εκμεταλλευτούν την έλλειψη άνδρα δίπλα στην Kelly και «αναρωτήθηκαν» αν είναι ομοφυλόφιλη! Οι φήμες έκαναν τον γύρο του κόσμου και, φυσικά, εξαγρίωσαν την τραγουδίστρια.

Ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά για το αν έχω δεσμό ή όχι. Όταν λέω ότι είμαι ικανοποιημένη που είμαι μόνη μου, δε με πιστεύουν. Θεωρούν ότι εφόσον δεν έχω δεσμό θα πρέπει να είμαι δυστυχισμένη”, δήλωσε η Kelly στο περιοδικό Now, συμπληρώνοντας ότι την ενοχλεί που δεν την πιστεύουν, ενώ ξεκαθαρίζει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. Δεν είμαι ομοφυλόφιλη. Αν ήμουν, θα δήλωνα ευθαρσώς ότι μου αρέσουν οι γυναίκες. Αυτό είναι κάτι που με τρελαίνει. Αλλά ακόμα κι αν έλεγα κάτι τέτοιο, που δεν αληθεύει, κάποιοι θα έβρισκαν ευκαιρία να με κατηγορήσουν ότι τα λέω αυτά για να «κερδίσω» το gay κοινό”, ολοκλήρωσε η Kelly.

Πριν λίγες μέρες, η τραγουδίστρια είχε μιλήσει στη βρετανική εφημερίδα Mirror εξηγώντας ότι το γεγονός ότι δεν έχει δεσμό λειτουργεί θετικά για την καριέρα της. Τουλάχιστον προσωρινά. “Είμαι αρκετά εγωίστρια και τώρα χαίρομαι τη μοναξιά μου. Χαίρομαι το γεγονός ότι μπορώ να δουλέψω όσο θέλω, χωρίς να πρέπει να δώσω εξηγήσεις σε κανέναν”.

Μα να μην την αφήνουν σε ησυχία την κοπέλα; Όταν θελήσει να βρει άντρα, θα το μάθουν!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here