7/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Όταν πριν λίγο καιρό γράφαμε ότι η επανένωση των Black Sabbath είναι πιθανό να συμβεί τους επόμενους μήνες, δεν πιστεύαμε ούτε εμείς ότι αυτή η ένωση θα μπορούσε να συμβεί τόσο σύντομα! Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, και μόνο η είδηση ότι σε λίγες μέρες τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος θα βρεθούν μαζί για να κάνουν μια σημαντική ανακοίνωση, εμάς μας είναι αρκετή.

Οι Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler και Bill Ward, θα βρεθούν στις 11 Νοεμβρίου στο “Whiskey A Go-Go” του Los Angeles, όπου πριν από ακριβώς 41 χρόνια έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην πόλη! Με δεδομένη την κοινή εμφάνιση των μελών του συγκροτήματος για μια «πολύ σημαντική ανακοίνωση», δε νομίζουμε ότι υπάρχουν περιθώρια αυτή η ανακοίνωση να μην αφορά την επανένωση του γκρουπ.

Λαμβάνοντας υπόψιν και τις τελευταίες δηλώσεις του Ozzy ότι νέο υλικό των Black Sabbath «είναι πολύ ισχυρή πιθανότητα» καθώς και ότι «βρισκόμαστε στις αρχές και δεν έχουμε ηχογραφήσει τίποτα», για μας το θέμα έχει κλείσει.

Οι Black Sabbath και πάλι μαζί, λοιπόν, για να επιβεβαιωθούν οι φήμες που εδώ και αρκετό καιρό αναφέρονταν σε συναντήσεις των μελών του συγκροτήματος, πρόβες, συγγραφή υλικού, ακόμα και ηχογραφήσεις. Θα κάνουμε υπομονή λίγες μέρες ακόμα, μέχρι οι ίδιοι οι Black Sabbath να μας επιβεβαιώσουν την ένωσή τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here