20/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ποιοι είναι οι One Direction, παρακαλώ;” …

Κάπως έτσι απάντησε η βασίλισσα της ποπ όταν ζητήθηκε η γνώμη της για τη μουσική του βρετανικού συγκροτήματος.

Για όσους έχουν την ίδια άγνοια με τη Madonna, θα κάνουμε μια αναφορά στην πορεία του συγκροτήματος. Οι One Direction δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες του βρετανικού X Factor. Οι Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik και Niall Horan, συμμετείχαν στις οντισιόν του show, χωρίς να καταφέρουν να προκριθούν. Η Nicole Scherzinger, κριτής του show, τους επέλεξε να δημιουργήσουν ένα φωνητικό γκρουπ το οποίο προκρίθηκε και κατάφερε να γίνει το τελευταίο γκρουπ που αποχώρησε από το X Factor. Το τραγούδι τους “Forever Young” διέρρευσε μέσω internet και αποτέλεσε το ξεκίνημα της καριέρας τους.

Το Νοέμβριο του 2011 οι One Direction κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, με τίτλο “Up All Night”, με το οποίο μπορεί να μην κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή της Βρετανίας, αρκούμενοι στο Νο2 των charts, αλλά έφτασαν στο Νο1 των αμερικανικών charts, προσελκύοντας την προσοχή κι άλλων καλλιτεχνών όπως η Katy Perry και η Rihanna. Η Madonna, ωστόσο, παρά την επιτυχία των One Direction στην πατρίδα της, δεν τους γνωρίζει!

Είναι ένα ποπ συγκρότημα, σωστά;, Συγνώμη”, απάντησε η τραγουδίστρια σε βρετανική τηλεοπτική εκπομπή όταν ρωτήθηκε αν της αρέσει. Οι οικοδεσπότες της εκπομπής της εξήγησαν ότι αυτή τη στιγμή συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο γνωστών γκρουπ και η Madonna συνέχισε, απολογούμενη : “Δεν έτυχε μέχρι τώρα να τους δω ή να τους ακούσω. Λυπάμαι”.

Η βασίλισσα της ποπ, όμως, τρέφει μεγάλο θαυμασμό για μία άλλη βρετανίδα καλλιτέχνιδα. Την Adele, με την οποία επιθυμεί διακαώς να συνεργαστεί. “Πολύ θα το ήθελα. Είναι ευφυέστατη και θα ήθελα να τη γνωρίσω”, δήλωσε η Madonna που αποκάλυψε ότι ήθελε την Adele δίπλα της στην εμφάνισή της στο Super Bowl. “Είχε κάποιο πρόβλημα με τη φωνή της εκείνη την εποχή”.

Η Madonna, πάντως, δε σκέφτεται να ακολουθήσει τα βήματα άλλων συναδέλφων της που έγιναν κριτές σε talent shows. “Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση και δεν έχω δει τέτοιες εκπομπές. Κι αυτή η ιστορία των διαγωνισμών έχει γίνει λίγο εμμονή. Δε μου αρέσει η ιδέα να γίνω κριτής. Είναι πολύ υποκειμενικό το τι είναι καλό και τι όχι”, ολοκλήρωσε η Madonna.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here