10/6/2013
www.musiccorner.gr

Την, Πέμπτη 6 Ιουνίου στο κατάμεστο ΑΚΡΩΤΗΡΙ Club-Restaurant έγινε η απονομή του Χρυσού Δίσκου «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΩΑΣ» στον Γιώργο Σαμπάνη, που συνοδεύτηκε από ένα δυναμικό live concert του καλλιτέχνη με τη συμμετοχή-έκπληξη της Πέγκυς Ζήνα, του Νίκου Οικονομόπουλου και του Γιάννη Πλούταρχου.

sampanis_aponomi_2013_06_01

Πολλοί συνάδελφοι τραγουδιστές του Γιώργου Σαμπάνη είχαν έρθει στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ Club-Restaurant λίγο μετά τα μεσάνυχτα για να τον συγχαρούν για τη μεγάλη του επιτυχία και να μοιραστούν τη χαρά του για τον πρώτο του Χρυσό Δίσκο. Ανάμεσά τους οι Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Οικονομόπουλος, Νίκος “NiVo” Βουρλιώτης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Κρυσταλλία, Στέλλα Καλλή και άλλοι.

sampanis_aponomi_2013_06_02

Η βραδιά ξεκίνησε με mini-concert του Γιώργου Σαμπάνη που περιελάμβανε τα αγαπημένα τραγούδια του χρυσού άλμπουμ «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΩΑΣ», αλλά και επιτυχίες του νεαρού καλλιτέχνη από προηγούμενους δίσκους. Στη συνέχεια έγινε η απονομή στον Γιώργο Σαμπάνη, στη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη και στους υπόλοιπους συντελεστές για τις χρυσές πωλήσεις του δίσκου «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΩΑΣ» από την Διευθύνουσα Σύμβουλο της δισκογραφικής εταιρίας Cobalt Music, κ. Άννα-Μαρία Αντίππα.

sampanis_2013_06_04

Η κορύφωση της μαγικής βραδιάς ήρθε, όμως, όταν ο τραγουδιστής, που είναι και συνθέτης, κάλεσε στη σκηνή με τη σειρά την Πέγκυ Ζήνα, τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Γιάννη Πλούταρχο, για να τραγουδήσουν μαζί τις τελευταίες τους μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει ο ίδιος. Μάλιστα η Πέγκυ Ζήνα ανταπέδωσε, τραγουδώντας το μεγάλο hit του Χρυσού Δίσκου, το τραγούδι “Ό,τι Και Να Είμαι“, ενώ το κοινό καταχειροκροτούσε και αποθέωνε τη συγκινητική κοινή τους εμφάνιση.

sampanis_aponomi_2013_06_03

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here