18/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο τέως κιθαρίστας των Guns ’n’ Roses, Slash, θα πουλήσει σε δημοπρασία κάποια από τα μουσικά όργανα που έχει στην κατοχή του.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο καλλιτέχνης έχει μια μεγάλη συλλογή μουσικών οργάνων, κιθαρών, κυρίως, που ανέρχονται περίπου στις 100, αρκετές εκ των οποίων είναι ειδικές παραγγελίες. Ο Slash οδηγήθηκε στην απόφαση να πουλήσει ορισμένες από τις κιθάρες του όταν, μετά από πρόσφατη μετακόμιση, διαπίστωσε ότι έχει την «κακή» συνήθεια να συλλέγει αντικείμενα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται.

Έλα πάρε πάρε κόσμεεεε.....

Εκτός από τις κιθάρες που του περισσεύουν, ο Slash θα εκποιήσει μπουφάν, μπλούζες, κοσμήματα, καπέλα, ακόμα και ένα αυτοκίνητο που αναμένεται να πουληθεί στα 90.000 δολάρια! Πρόκειται για ένα «κλασικό» Corvette Stingray του 1966, η πώληση του οποίου θα στοιχίσει συναισθηματικά στον κιθαρίστα, καθώς είναι ένα αυτοκίνητο που αγόρασε στην αρχή της καριέρας του. “Είμαι σίγουρος ότι το αυτοκίνητο θα πουληθεί πολύ εύκολα. Τέτοια οχήματα είναι πολύ δημοφιλή”, δήλωσε ο ίδιος ο Slash.

Η δημοπρασία, που θα γίνει στις 26 Μαρτίου, έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μεγάλο μέρος των εσόδων θα παραχωρηθεί σε ίδρυμα για κακοποιημένα και εγκαταλειμμένα παιδιά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here