14/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες και αναφέρονταν σε συζητήσεις για επανένωση των Happy Mondays με την αρχική τους σύνθεση, φαίνεται ότι είχαν αρκετά μεγάλη δόση αλήθειας.

Ο Shaun Ryder μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και επιβεβαίωσε ότι τα μέλη του συγκροτήματος βρίσκονται σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις προκειμένου μέσα στο 2012 να ενωθούν όλοι μαζί. Όπως γνωρίζετε υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο αυτό. Προσωπικά ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο. Και ο manager μου το ίδιο. Μίλησα ήδη με κάποιους από το συγκρότημα”, ανέφερε ο Ryder. Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω με ποιους μίλησα, αλλά κάποιοι είναι θετικοί. Όταν έρθει η ώρα να το συζητήσουμε σε πιο ρεαλιστική βάση, θα μιλήσουμε και με τους υπόλοιπους και θα δούμε τι θα γίνει”, ολοκλήρωσε ο Ryder.

Εάν το ενδεχόμενο γίνει πραγματικότητα, θα είναι η τρίτη φορά που το συγκρότημα θα ενωθεί, αλλά μόλις η πρώτη με την αρχική τους σύνθεση. Οι Happy Mondays έχουν στο μυαλό τους και την περίπτωση των Stone Roses που είχαν μια πολύ επιτυχημένη επανένωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here