21/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Δε θεωρεί αποδοτική μια πιθανή συνεργασία με τη Madonna ή τη Lady Gaga η Dolly Parton!

Η τραγουδίστρια της country και ηθοποιός, με κύρια χαρακτηριστικά της τη «λεπτή» φωνή και το πλούσιο στήθος, ρωτήθηκε σε συνέντευξή της αν θα ηχογραφούσε κάποιο ντουέτο με τη Lady Gaga, και απάντησε ότι δεν πιστεύει πως θα μπορούσαν να «δέσουν» οι φωνές τους, χωρίς όμως να αποκλείει και τίποτα, ενώ εξέφρασε και την απορία της για τις φήμες που αναφέρονταν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας. Κανένας δε με πλησίασε να μου κάνει κάποια σχετική πρόταση, ούτε εγώ επιδίωξα κάτι τέτοιο. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αλλά δεν είναι κάτι που επιζητώ. Πιστεύω πως είμαστε πολύ διαφορετικές, εγώ, η Madonna και η Lady Gaga. Είμαστε ανεξάρτητοι άνθρωποι, αλλά θα ήταν υπερβολικό να συνεργαστούμε”, δήλωσε η Dolly.

Η Parton ρωτήθηκε και για τις τελευταίες «αποκαλύψεις» της Madonna επί σκηνής, αλλά την υπερασπίστηκε καθώς κι εκείνη έχει χρησιμοποιήσει τα «προσόντα» της για να προωθήσει την καριέρα της ως τραγουδίστριας και ηθοποιού.

Δεν είμαι το άτομο που θα κριτικάρει πώς άλλοι καλλιτέχνες κάνουν τη δουλειά τους. Άλλωστε κι εγώ έδειχνα τα προσόντα μου, αλλά ποτέ πλήρως. Πιστεύω ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να κάνει τη δουλειά του. Υποθέτω ότι τα «σοκ» είναι καλά για ορισμένους ανθρώπους και ο κόσμος περιμένει από τη Madonna τέτοιες κινήσεις. Κάποιοι άλλοι από τη Lady Gaga. Έχουν τον τρόπο τους να σοκάρουν το κοινό και λειτουργεί θετικά γι’ αυτές”, συνέχισε η Dolly σε εκπομπή του BBC.

Σε λίγο καιρό το μιούζικαλ “9 to 5” θα «ανεβεί» στη Βρετανία, και η Dolly βρίσκεται εκεί στο πλαίσιο της προώθησής του. Ο τίτλος “9 to 5” προέρχεται από το ομώνυμο τραγούδι που έγραψε η Parton και έγινε ευρέως γνωστή ως τραγουδίστρια, καθώς το κομμάτι έκανε παγκόσμια επιτυχία και την έφερε μια ανάσα από το Top10 των αμερικανικών charts.

Η 66χρονη Dolly Parton, ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα το 1967 και από τότε κυκλοφόρησε 41 άλμπουμ, με το τελευταίο, με τίτλο “Better Day”, να έχει κυκλοφορήσει πριν από ένα χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here