7/12/2010
www.musiccorner.gr

Η Δανάη Παπουτσή γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ηθοποιός. Ξεκίνησε από το “Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής”, ενώ έχει παίξει στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Την πρώτη της εμφάνιση στην δισκογραφία  έκανε ως στιχουργός  το 2006 με δύο τραγούδια στο άλμπουμ «Μωβ» του συνθέτη Σάκη Τσιλίκη. Το 2009 συμμετείχε στο «Πρωινό Άστρο» του Γιάννη Ρίτσου, που μελοποιήθηκε από τον ίδιο συνθέτη και στο οποίο συνεργάστηκαν πολλοί αξιόλογοι ερμηνευτές. (Πάνος Κατσιμίχας, Πέτρος Πανδής, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρος Χατζής, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Γιώργος Μιχαήλ και Βασίλης Παγώνης).

Το Δεκέμβριο του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο «Ταμπλό Βιβάν» από την εταιρία Oxygen Music. Η Δανάη ερμηνεύει και έχει γράψει τους στίχους, ενώ η μουσική είναι του Σάκη Τσιλίκη.

Στο Floral θα ερμηνεύσει κομμάτια από το «Ταμπλό Βιβάν» μαζί με άλλες ελληνικά και ξένα ροκ τραγούδια που αποτελούν τις μουσικές της αναφορές (Διάφανα Κρίνα, Παύλος Παυλίδης, Θάνος Ανεστόπουλος, Μπλε, Radiohead, Morcheeba κ.α)…

Μαζί της, ο συνθέτης Σάκης Τσιλίκης (πιάνο), ο Κώστας Κατσικουρής (φωνητικά και στην κιθάρα) και ο Πάνος Λαμπούρ (βιολί).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 22.00

Floral
Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων
τηλ.210-3800070

*** Αυτή την περίοδο η Δανάη εμφανίζεται μαζί με το Νίκο Αρβανίτη στη Β Σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας στο έργο «Δακρυγόνα» του Αλέξη Σταμάτη (σκηνοθεσία Άρης Τρουπάκης, σκηνικά κοστούμια Θοδωρής Χρυσικός, διάρκεια παραστάσεων έως 6.1.2011)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here