10/11/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Αυτήν την Παρασκευή η Ευρυδίκη υποδέχεται στον Σταυρό του Νότου τον Γιάννη Σαββιδάκη και την Salina!

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Γιάννης Σαββιδάκης έρχεται αυτή την Παρασκευή φέρνοντας μαζί του αγαπημένες μελωδίες που όλοι έχουμε τραγουδήσει. “Έχεις τον τρόπο”, “Δέκα μάγισσες”, “Το κορίτσι μου κοιμάται” κ.α καθώς και τραγούδια έκπληξη που θα μας τραγουδήσουν μαζί με την Ευρυδίκη. Θα ακούσουμε επίσης  και την καινούρια του επιτυχία “Γίνομαι Θεός”.

Μαζί τους και η Salina. Έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει την δεύτερη προσωπική της δουλειά, έχει καταφέρει ήδη να συνεργαστεί με κορυφαίους δημιουργούς όπως είναι ο Στέφανος Κορκολής, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και πολλοί άλλοι. Ανάμεσά τους φυσικά και η Ευρυδίκη, η οποία της χάρισε δύο τραγούδια στην πρώτη της δουλειά, αλλά και το πρόσφατο  “Διαφορές” το οποίο ερμηνεύουν μαζί και έχει ήδη ξεχωρίσει.

Μετά από μία πολύχρωμη διαδρομή είκοσι χρόνων στην ελληνική δισκογραφία, η Ευρυδίκη επιστρέφει με καινούργια τραγούδια και νέες συνεργασίες, ανοίγοντας μας την πόρτα  για ένα ταξίδι στον μουσικό της κόσμο, προσκαλώντας μας να μοιραστούμε στιγμές από αυτή την διαδρομή!

Ονειρεύομαι ακόμα…μαμά”  τραγουδάει μέσα από το καινούργιο της άλμπουμ η Ευρυδίκη και μας ξανασυστήνεται …20 χρόνια μετά, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της και τα όνειρα της, για να μας αποδείξει ότι τίποτα δεν τελειώνει, τίποτα δεν σταματά και τίποτα δεν μένει ίδιο όταν υπάρχει ουσία, βάθος, ειλικρίνεια, ταλέντο  και αγάπη.

Επόμενο live (τελευταίο) και φιλοξενούμενος της Ευρυδίκης στο Σταυρό του Νότου:
18 Νοεμβρίου – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ

Είσοδος (με ποτό στο μπαρ): 15 ευρώ
Είσοδος (με ποτό στο τραπέζι): 20 ευρώ
Φιάλη στο τραπέζι 100 ευρώ, β’ φιάλη 80 ευρώ
Κρασί 50 ευρώ, β’  φιάλη 40 ευρώ

Ώρα προσέλευσης 22.30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή & Θαρύπου 37
Νέος Κόσμος
τηλέφωνο 210-922.69.75

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here