11/6/2013
www.musiccorner.gr

Προετοιμάζοντάς μας για την επόμενη δισκογραφική του δουλειά, ο χαρισματικός πολυπράγμων μουσικός Απόστολος Καλτσάς μας παρουσιάζει το  καινούριο τραγούδι του, με τίτλο «Κουκούτσι», σε στίχους Ανθής Μητροπέτρου και ερμηνεία Σοφίας Κουρτίδου.

kourtidou_live_2012_04_44

Ένα τραγούδι αρκετά διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει ο Απόστολος Καλτσάς, με καλοκαιρινή και εμφανώς «περιπαιχτική» διάθεση, αλλά μέσα στο θεματικό ύφος του κύκλου τραγουδιών του «Μικρόγειος», η οποία εστιάζει στο «μικρό» σαν έννοια.

apostolos_kaltsas_2013_06_001
“Κουκούτσι …καρπός και φύτρα του έρωτα. Μικρό σα σφαίρα μεγάλο σαν την ελπίδα να καρπίσει” … αναφέρει η στιχουργός Ανθή Μητροπέτρου, η οποία με ιδιαίτερα έξυπνο και καυστικό τρόπο περιγράφει το τέλος μιας σχέσης. Μια ιστορία που έρχεται να ενσαρκώσει με το μοναδικό στυλ και την εκφραστική φωνή της η ταλαντούχα Σοφία Κουρτίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανθή Μητροπέτρου ήταν η νικήτρια του 1ου βραβείου στιχουργικής σύνθεσης στους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού, που διοργάνωσε η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών το Δεκέμβριο του 2012.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο Σοφάκι μου! Τέλειο το τραγουδάκι. Δροσερό, ότι πρέπει γιά την εποχή που ζούμε <3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here