28/6/2013
www.musiccorner.gr

Η Chronos Art Productions θα  παρουσιάσει  τον πρώτο προσωπικό δίσκο με τίτλο «ΟΡΘΟΛΙΘΟΣ», του πρωτοεμφανιζόμενου και ταλαντούχου τραγουδοποιού, με καταγωγή από τους  Παξούς, Σπύρου Καββάδα.

Ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης  είναι ο ενορχηστρωτής του πρώτου προσωπικού δίσκου του Σπύρου Καββάδα. Στην μοναδικότητα αυτού του δίσκου συνέβαλλε ο σπουδαίος  Έλληνας δεξιοτέχνης του πιάνο και συνθέτης, Στέφανος Κορκολής.

Ο Στέφανος Κορκολής ενθουσιάζεται  με τις συνθέσεις του Σπύρου και του χαρίζει ένα από τα υπέροχα παιξίματα του σε ένα από τα κομμάτια του δίσκου με τίτλο, “Να είσαι εδώ”. Αισθάνεται μεγάλη τιμή όταν ο μεγάλος Γιάννης Σπάθας του χαρίζει ένα παίξιμο του στο “Σχέση Blues”. Ζητάει από τον Ηλία Λάκκα να επικοινωνήσει με τον Διονύση Τσακνή και στα χέρια του τελευταίου φτάνει το τραγούδι “Για την Ελένη”. Ο Διονύσης Τσακνής ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό δείχνοντας την απαράμιλλη υποστήριξη του στους νέους δημιουργούς και τραγουδάει μαζί του το εξαιρετικό πλέον “Για την Ελένη”.

“Φυσάει αέρας δανεικός, στην πλώρη τρέχουμε  τον Ορθόλιθο να δούμε. Στις παιδικές μας αναμνήσεις που φώλιασε ο αντίλαλος των τραγουδιών κι ο απόηχος των συναισθημάτων(αισθημάτων).Έτσι έγινε(δημιουργήθηκε)  ο Ορθόλιθος. Ο πρώτος δίσκος με στίχους και μουσικές που με την ουσιαστική  παρουσία των φίλων μουσικών αλλά και την σημαντική συμμετοχή των Γιάννη Σπάθα, Διονύση Τσακνή, Στέφανο Κορκολή και Μανόλη Ανδρουλιδάκη έκαναν τον Ορθόλιθο πραγματικότητα. Ένα ένα τα βιώματα και οι σκέψεις μου έγιναν τραγούδια… έγιναν “πρόσωπα” αυτόνομα και βγήκαν να σας προϋπαντήσουν και να σας ταξιδέψουν κάτω απ’ το καλοκαιρινό φεγγάρι του χυτηρίου. Η Ελένη θα συναντήσει την Αρετούσα και θα τραγουδήσουν τα παραπονεμένα λόγια  και ενώ θα φυσάει αέρας δανεικός, ο σκλάβος μέσα μας θα σπάει τις αλυσίδες… Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου  προσωπικού  δίσκου,σας παρουσιάζεται μια παράσταση με τα τραγούδια του Ορθόλιθου και τραγούδια αγαπημένα που έμειναν, μένουν και θα μένουν …στις καρδιές μας”.
Σπύρος Καββάδας

kavvadas_afisa_2013_06_01

Μαζί του, οι εκλεκτοί μουσικοί, Θάνος Ντιμπέλος:  τύμπανα,  Θανάσης Γιαννιτσάς: Μπάσο, Μάριος Στέρπης: ηλεκτρική κιθάρα

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ  ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ  ΧΥΤΗΡΙΟ  –  21.30

ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44, Γκάζι
(απέχει μόλις 5 λεπτά από τον σταθμό μετρό Κεραμεικός).

ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210.3412313 – ΕΙΣΟΔΟΣ:  9€ (Με μπύρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here