17/4/2013
www.musiccorner.gr

Ένας νεαρός και ταλαντούχος  συνθέτης και ερμηνευτής έρχεται κοντά μας δισκογραφικά για να μας ταξιδέψει με τις μουσικές του!

Ο λόγος για  τον μόλις 15 ετών Στέλιο Λεγάκη που πριν ακόμα ξεκινήσει την μουσική του καριέρα έχει στο ενεργητικό του ήδη μια μεγάλη διάκριση και την αγάπη του κοινού! Φέροντας βαθιά εσωτερικά φορτία ο Στέλιος Λεγάκης βρίσκει στη μουσική τη διέξοδο για να εκφράσει τα  συναισθήματα του!

To πρώτο του τραγούδι εμπνευσμένο από… «ψυχής»  με τίτλο “Σαν Μαχαίρι”  σε μουσική του Στέλιου Λεγάκη , στίχους από τον ίδιο και την καταξιωμένη στιχουργό Βίκυ Γεροθόδωρου, παραγωγή από τον Soumka και μαζί με τα φωνητικά από τη Μαντώ, κυκλοφορεί και κόβει … «Σαν Μαχαίρι» από την Panik Records!

Tο πρώτο video clip του τόσο νέου Στέλιου Λεγάκη υπογράφει σκηνοθετικά ο πολυβραβευμένος Sherif Francis, με μια rock διάθεση που αναδεικνύει ένα από τα πολλά ταλέντα του καλλιτέχνη!

Η ερμηνεία του διακρίνεται από μια καθαρότητα και μία ειλικρίνεια που σε συνδυασμό με την χρωματισμένη φωνή του και τους μελωδικούς ήχους της κιθάρας  είναι αδύνατον να μην “αγγίξει” όποιον ακούσει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here