8/3/2012
www.musiccorner.gr

O Σταύρος Λογαρίδης συνεχίζει τις Live εμφανίσεις του. Το Σάββατο 10/3/12 στο club “Ελληνικόν” στον Κορυδαλλό στην οδό Δημ. Διαμαντίδη 1 στην Πλατείας Ελευθερίας στις 11 μ.μ.

Ιδρυτικό μέλος των συγκροτημάτων POLL και ΑΚΡΙΤΑΣ. Το 1978 ο Σταύρος Λογαρίδης κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο το όνομά του. Το 1980 κυκλοφόρησε ο δίσκος του «Σε άλλη γη» (Παραγωγή του Λουκά Σιδερά). Ακολούθησαν οι δίσκοι: «Προσεχώς» , “Οικ. Ζαρντή” , «Με τα φεγγάρια χάνομαι» , «Μανούλα Ελλάς» , «Ονειρεμένες πολιτείες» , “Περασμένος Αιώνας” , “Μια βουτιά στην αγάπη” και “Ξαφνικά Καλοκαίρι”.

Έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία τον δίσκο “Ακρίτας” στην Γαλλία τον δίσκο “Close the door” και στην Αγγλία τον δίσκο “Alchemy”. Έχει επίσης γράψει τη μουσική σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές ταινίες του Κώστα Φέρρη («Φόνισσα», «Οικογένεια Ζαρντή», και την ταινία Οι “Οι Απέναντι” του Γ. Πανουσόπουλου).

Στις Live εμφανίσεις του, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από τους POLL, τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, άλλα και τραγούδια από δισκογραφικές συνεργασίες που είχε με τους Π. Σιδηρόπουλος, Ελ. Αρβανιτάκη, Ελ. Τσαλιγοπούλου, Μανώλης Ρασούλης, Βάσω Αλαγιάννη. Ελένη Ζιώγα, Γιώργος Ζήκας, Μπάμπης Στόκας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Δημήτρης Πουλικάκος.

Info :

Σάββατο 10 Μαρτίου

Στο cafe – bar Ελληνικόν (Δημ. Διαμαντίδη 1, Πλατεία Ελευθερίας, Κορυδαλλός)
Τηλ κρατήσεων . 210 – 4971469 , 6981277277

Ώρα έναρξης : 11 μ.μ.
Είσοδος : 5 ευρώ (χωρίς ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here