15/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Την επιτυχία του Tony Bennett φαίνεται ότι ζήλεψε η Barbra Streisand και σκοπεύει να προχωρήσει κι αυτή στην κυκλοφορία ενός δίσκου με ντουέτα σε συνεργασία με σημαντικές φωνές της εποχής, όπως η Adele και η Rihanna.

Το άλμπουμ “Duets II” του Bennett, κυκλοφόρησε το 2011 με κλασικά κομμάτια σε νέες εκτελέσεις με σημαντικούς καλλιτέχνες και έφτασε μέχρι την κορυφή των charts. Η Streisand πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Sony και η εταιρεία της πρότεινε να προχωρήσουν σε μια ανάλογη κίνηση. Με τον τρόπο αυτό και τη συνεργασία της Barbra με νεώτερους καλλιτέχνες, η Sony είναι σίγουρη ότι θα δημιουργηθεί μια νέα γενιά θαυμαστών της Barbra.

Πλησίασαν τη Streisand και της πρότειναν να ηχογραφήσει ένα άλμπουμ ντουέτων με νέους καλλιτέχνες όπως η Adele και η Rihanna. Πηγές της μουσικής βιομηχανίας αναφέρουν ότι μια τέτοια κίνηση θα δημιουργήσει νέο ενδιαφέρον του κοινού για τη δουλειά της και θα προσελκύσει νέους θαυμαστές”, αναφέρθηκε στον τύπο.

Οι υπεύθυνοι της Sony εμπνεύστηκαν από την περσινή επιτυχία του Tony Bennett που συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga και η Amy Winehouse. Ο δίσκος είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία και οι παλιές επιτυχίες του Bennett ξαναήρθαν στο προσκήνιο. Κάτι ανάλογο επιθυμεί η Sony και για την Barbra Streisand!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here