8/7/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από την RAIN MUSIC και στα δισκοπωλεία (κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα μήνα με το “Βήμα της Κυριακής) ο νέος δίσκος του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο “Χάρτινα δεσμά“. Ο δίσκος αποτελείται από 12 τραγούδια σε λαϊκό ύφος με rock διάθεση σε μουσική και ενορχήστρωση του Χρήστου Νικολόπουλου. Πρόκειται για ένα CD γεμάτο θησαυρούς έτοιμο να μας προσφέρει μια διαφορετική μουσική προσέγγιση του Βασίλη για αυτούς που μπορούν και θέλουν να κόψουν τα Χάρτινα Δεσμά.

Front500

Η rock «Σκύλλα και Χάρυβδη» συνυπάρχει αρμονικά με το λαϊκό τραγούδι «…καληνύχτα κάναμε την μέρα νύχτα…» και για αυτό ο Βασίλης περήφανα τραγουδάει «Εγώ δεν μοιάζω με τον άλλον» στα ομότιτλα τραγούδια.

Ο Θοδωρής Γραμμένος υπογράφει τους εξαιρετικούς στίχους ενώ ο σπουδαίος Χρήστος Νικολόπουλος φροντίζει για το μοναδικό πάντρεμα της φωνής του Βασίλη με τις λαϊκές καταβολές του. Ξεχωρίζουν ήδη ραδιοφωνικά τα πολύ καλοκαιρινά “Σφηνάκια” καθώς και το πολύ τρυφερό “Καληνύχτα”, το τραγούδι που κλείνει με τον καλύτερο τρόπο την αξιοπρόσεκτη αυτή δισκογραφική δουλειά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here