21/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της κυκλοφορία, η Alanis Morissette φέρνει στο «φως» το “Havoc and Bright Lights”, το όγδοο άλμπουμ της καριέρας της!

Η τραγουδοποιός ηχογράφησε τα νέα της τραγούδια στο Los Angeles και την παραγωγή υπογράφουν οι Guy Sigsworth και Joe Chiccarelli που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με καλλιτέχνες όπως οι Madonna, Bjork, Seal, Elton John, U2 και άλλους. Το πρώτο single από το “Havoc and Bright Lights” έχει τίτλο “Guardian” και θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 26 Αυγούστου, ενώ στα ραδιόφωνα θα ακούγεται από τα μέσα Ιουλίου.

Αυτός ο δίσκος, όπως πάντα, αποτελεί μια εικόνα αυτού που με απασχολεί, αυτού που με «πωρώνει», αυτού που με «χτυπάει» στις 4 τα ξημερώματα, την ώρα που αυτοσυγκεντρώνομαι. Είναι ο συναισθηματικός, ψυχολογικός, κοινωνικός και φιλοσοφικός μου σχολιασμός μέσα από τα τραγούδια μου. Ανυπομονώ να τα μοιραστώ μ’ αυτόν τον πλανήτη στην περιοδεία που ετοιμάζω. Ανυπομονώ να συμμετάσχω στις συζητήσεις που αυτά τα τραγούδια μπορούν να προκαλέσουν”, δήλωσε η Alanis για τον δίσκο της.

Η τιμημένη με επτά Grammy καλλιτέχνις που έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, προετοίμασε περίπου τριάντα τραγούδια για το νέο της άλμπουμ, εκ των οποίων ολοκλήρωσε και συμπεριέλαβε στο νέο της άλμπουμ τα κατωτέρω δώδεκα :

Guardian
Woman Down
‘Til You
Celebrity
Empathy
Lens
Spiral
Numb
Havoc
Win and Win
Receive
Edge of Evolution

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here