23/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Γνωρίζαμε από παλιά ότι οι άνθρωποι της υψηλής κοινωνίας μεγαλώνουν τα παιδιά τους με γαλλικά και πιάνο, αλλά δεν μετακόμιζαν και στη Γαλλία για να μάθει το παιδί τους τα γαλλικά ως μητρική γλώσσα!!!

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι σκέφτονται ο Jay-Z με τη Beyonce, που για τη γέννηση της κόρης τους Blue Ivy πριν λίγες μέρες, έδωσαν ένα σκασμό λεφτά προκειμένου να εξασφαλίσουν το απόρρητο του τοκετού, αλλά και να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες της νεογέννητης στον τύπο. Και τώρα σκέφτονται πώς θα εξασφαλίσουν και το μεγάλωμα της κόρης τους μακριά από τους paparazzi.

Μπορώ ακόμα και να φανταστώ ότι σκέφτονται να μετακομίσουν στη Γαλλία, όπως ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, όπου δεν θα έχουν ενοχλήσεις από τους paparazzi και θα μπορέσουν να μεγαλώσουν την κόρη τους ως μέλος μιας απλής, καθημερινής οικογένειας”, έγραψε το περιοδικό “Look”, αλλά δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει περίπτωση η κόρη των διασήμων καλλιτεχνών να μεγαλώσει ως απλό κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση να τηρηθεί η μεγαλύτερη δυνατή μυστικότητα στη γέννηση της Blue Ivy ήταν κοινή, ενώ ο Jay-Z ήθελε να κάνει την εμπειρία του τοκετού όσο πιο άνετη γινόταν για την Beyonce. Γι’ αυτό έκλεισε ολόκληρο όροφο του μαιευτηρίου και γι’ αυτό ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης να αποκλείσουν κάθε πιθανό διάδρομο διαρροής ειδήσεων περί τοκετού και φωτογραφιών του μωρού.

Και με την δεδομένη οικονομική άνεση του ζεύγους, δεν είναι απίθανο να τους δούμε να μετακομίζουν στη Γαλλία ή σε όποια άλλη χώρα θέλουν προκειμένου να αποφύγουν τους paparazzi…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here