22/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Την κορυφή των αμερικανικών charts κατέκτησε για μια ακόμα φορά ο Usher με το νέο του άλμπουμ, “Looking 4 Myself” που πούλησε 128.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Παρά την επιτυχία, όμως, του καλλιτέχνη στην Αμερική, στη Βρετανία δεν κατάφερε να εκτοπίσει τον Gary Barlow από την κορυφή, ούτε και να ξεπεράσει την Amy MacDonald που με τη νέα της δουλειά, “Life in a Beautiful Light” κρατάει το Νο2 στα βρετανικά charts αφήνοντας τον Usher στην τρίτη θέση, με πωλήσεις μόλις 27.000 αντιτύπων.

Οι κριτικές από τον ειδικό τύπο ήταν πολύ θετικές για το “Looking 4 Myself”, ενώ πολύ καλό lead-in έδωσε και η επιτυχία των τριών singles που κυκλοφόρησαν, με το “Climax” τον Φεβρουάριο, το “Scream” τον Απρίλιο και το “Lemme See” τον Μάΐο. Ο Usher στο άλμπουμ συνεργάστηκε  με πολλούς παραγωγούς στα δεκαοκτώ κομμάτια του δίσκου, μεταξύ των οποίων και οι Rico Love, Pharrell, Danja, Salaam Remi, Labrinth, will.i.am, Max Martin, Keith Harris, ενώ το γενικό πρόσταγμα μοιράστηκε ο ίδιος με τους Mark Pitts και Coup D’ Etat.

Τα τραγούδια του “Looking 4 Myself” είναι τα :

Can’t Stop, Won’t Stop
Scream
Climax
I Care for U
Show Me
Lemme See
Twisted
Dive
What Happened to U
Looking 4 Myself
Numb
Lessons for the Lover
Sins of My Father
Euphoria

Στη deluxe έκδοση υπάρχουν ακόμα τα :

I.F.U.
Say the Words
2nd Round
Hot Thing

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here