15/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η ταινία – βιογραφία για τη ζωή και την καριέρα της Aretha Franklin βρίσκεται στην τελική ευθεία από πλευράς προγραμματισμού.

Το project βρίσκεται στα «συρτάρια» των παραγωγών και σεναριογράφων εδώ και αρκετά χρόνια, με την Aretha να έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το σενάριο είναι σε καλό δρόμο, αλλά πρόσφατα η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι η ταινία προχωράει. Δουλεύουμε πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες”, δήλωσε η βασίλισσα της soul , που ήθελε διακαώς να δει την Halle Berry να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, η Halle φέρεται να απέρριψε την ιδέα θεωρώντας ότι οι φωνητικές της δυνατότητες δεν επαρκούν για να ερμηνεύσει τον ρόλο.

Παρά την φημολογούμενη άρνηση της Berry, η Aretha επιμένει ότι η ηθοποιός είναι η ιδανική για τον ρόλο και ευελπιστεί ότι τελικά η επιθυμία της θα γίνει πραγματικότητα: “Halle Berry. Πιστεύω ότι η Halle Berry θα πάρει τον ρόλο”, δήλωσε!

Η Aretha έχει εκφράσει και τις επιλογές της για άλλους ρόλους, όπως ο Denzel Washington για τον ρόλο του πατέρα της και ο Terrence Howard για τον ρόλο του Smokey Robinson, ενώ η βάση για το σενάριο της ταινίας είναι η αυτοβιογραφία με τίτλο “Aretha : From These Roots” που έγραψε η Aretha το 1999 και έκανε τεράστια εμπορική επιτυχία.

Θα είναι μία χρονολογική αποτύπωση της καριέρας μου από το Detroit στη Νέα Υόρκη, στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου. Όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία μου θα δουν ότι γνωρίζουν πολλά πράγματα, αλλά θα διαπιστώσουν και πράγματα που δεν είναι τόσο γνωστά”, δήλωσε η Aretha στο Billboard.com.

Η βασίλισσα της soul ανέφερε ότι έχει εξασφαλίσει σκηνοθέτη που έκανε πολλές ανάλογες επιτυχίες, χωρίς να αποκαλύψει όνομα, και ευελπιστεί σύντομα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για να απολαύσει την ταινία στον κινηματογράφο. Μέχρι τότε συνεχίζει την καριέρα της και προετοιμάζεται για την συνεργασία της με τον Tony Bennett με τον οποίο τον επόμενο μήνα θα εμφανιστεί στη Metropolitan Opera.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here