6/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στις 23 του μηνός θα κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ του Plan B, κατά κόσμον Benjamin Paul Ballance-Drew, του βρετανού μουσικού, ηθοποιού και σκηνοθέτη. Τίτλος του άλμπουμ “Ill Manors” και στην ουσία πρόκειται για το soundtrack της ομώνυμης ταινίας την οποία σκηνοθέτησε ο ίδιος και κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες της Βρετανίας πριν ένα μήνα.

Το άλμπουμ είναι, φυσικά, εμπνευσμένο από το περιεχόμενο της ταινίας στην οποία ο Drew υποδύεται έναν οδηγό taxi. Σε κάποια από τα έντεκα κομμάτια του δίσκου έχουν συνεργαστεί οι Labrinth, Kano, John Cooper Clarke και Takura Tendavi, ενώ την παραγωγή υπογράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης και ο παραγωγός A; Shux, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Jay – Z και τη Lana Del Rey.

Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης μέσα στον τελευταίο χρόνο ολοκλήρωσε την ταινία, έγραψε και ηχογράφησε το άλμπουμ, ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ για το BBC3, ολοκλήρωσε μια περιοδεία στη Βρετανία και εμφανίστηκε σε αρκετά φεστιβάλ. Το Σεπτέμβριο θα πρωταγωνιστήσει σε μια ακόμα ταινία, με τίτλο The Sweeney ενώ στα σχέδιά του είναι και η συμμετοχή σε μια ακόμα ταινία, με τίτλο The Devil’s Dundruff.

Τα τραγούδια του “Ill Manors” :
Ill Manors
I Am The Narrator
Drug Dealer
Playing with Fire
Deepest Shame
Pity The Plight
Lost My Way
The Runaway
Great Day for a Murder
Live Once
Falling Down

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here