20/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Lily Allen που αποφάσισε να παντρευτεί τον αγαπημένο της Sam Cooper στις 11 Ιουνίου, θα δώσει το τελευταίο της πάρτι ως εργένισσα στο Ritz του Λονδίνου.

Η Lily θέλει να γίνει μια γκλάμουρ βραδιά. Έκανε πλάκα όταν έλεγε ότι είναι μεγάλη για τέτοια και ότι θα αρκεστεί σε τσάι και πλέξιμο. Γνωρίζοντας την Lily, χωρίς αμφιβολία το πάρτι θα εξελιχθεί σε χάος”, έγραψε η Daily Star!

Στην οργάνωση του …χάους είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει η Miquita Oliver, παρουσιάστρια και φίλη της Lily. “Η Miquita είναι φίλη με την Lily από τα παιδικά τους χρόνια. Γι’ αυτό θα είναι και παράνυμφος. Γνωρίζονται πάρα πολύ καλά, διασκεδάζουν μαζί και θα οργανώσουν ένα αξέχαστο πάρτι. Βέβαια έχουν μεγαλώσει λίγο, αλλά ξέρουν πολύ καλά να το ρίχνουν έξω”, δήλωσε «πηγή» της εφημερίδας.

Η Lily διατηρεί δεσμό με τον Cooper από το 2009. Τον περασμένο Νοέμβριο η τραγουδίστρια έχασε το παιδί που περίμενε από τον Cooper, ενώ και παλιότερα είχε μια ακόμα άτυχη εγκυμοσύνη.

Η δεύτερη αποτυχημένη εγκυμοσύνη της δεν την έχει καταβάλει, αλλά την έχει πεισμώσει. “Η Lily θέλει πολύ να γίνει μητέρα. Την ενδιαφέρει περισσότερο να κάνει οικογένεια παρά η καριέρα της”, είχε δηλώσει τότε, άτομο του κύκλου της…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here