16/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ημιεπίσημη ανακοίνωση για τις προθέσεις τους έκαναν οι Pet Shop Boys σε σχολική εφημερίδα. Το ημιεπίσημο του θέματος προκύπτει από τη στιχομυθία που είχαν οι καλλιτέχνες, όπου αποκαλύφθηκαν τα σχέδιά τους.

Οι Neil Tennant και Chris Lowe έδωσαν συνέντευξη για να μιλήσουν για το μπαλέτο που έγραψαν, με τίτλο “The Most Wonderful Thing“, αλλά και την επιλογή του τραγουδιού τους “Being Boring” στα καλύτερα τραγούδια του περιοδικού Time.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Neil είπε : “Άκουγα πρόσφατα κάποια τραγούδια από τα παλιά μας γιατί σκεφτόμαστε να κυκλοφορήσουμε άλλο ένα άλμπουμ με B-Sides τον Φεβρουάριο. Σαν μια συνέχεια του “Alternative”, αλλά ο τίτλος θα είναι “Format””.

Ο Chris απευθυνόμενος στον συνεργάτη του τον ρώτησε αν αυτό το σχέδιο είναι ανακοινώσιμο, και ο Neil του απάντησε : “Γιατί όχι; Αυτά τα πράγματα συνήθως διαρρέουν από ιαπωνικά sites. Προτιμώ να το πούμε εδώ”.

Οι Pet Shop Boys συνέχισαν την κουβέντα γιο το “Format” που προγραμματίζεται για κυκλοφορία τον Φεβρουάριο και αποκάλυψαν ότι θα περιλαμβάνονται B-sides από το 1996 ως το 2009, όπως τα “The Truck Driver” ή “His Mate”.

Είναι γεγονός ότι κάποια από τα καλύτερα τραγούδια μας είναι B-sides. Κι αυτό επειδή στα τραγούδια αυτά έχεις την άνεση να δημιουργήσεις πιο ελεύθερα”, ολοκλήρωσε ο Neil Tennant.

Εκτός από το “Format”, οι Pet Shop Boys έχουν γράψει 16 νέα τραγούδια. Τα κομμάτια αυτά θα ηχογραφηθούν τους επόμενους μήνες και θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2012.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here