4/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Κάτι τα χρόνια που πέρασαν, κάτι το εορταστικό κλίμα των ημερών, φαίνεται ότι έκαναν τη Rihanna να …ξεχάσει την επίθεση που δέχθηκε πριν από τρία χρόνια από τον Chris Brown.

Τον Φεβρουάριο του 2009, ο Chris με τη Rihanna ήταν ζευγάρι και πήγαν μαζί σε μια εκδήλωση πριν τα βραβεία Grammy. Χωρίς ακόμα να έχουμε μάθει τι ακριβώς συνέβη, ο Chris επιτέθηκε και χτύπησε τη Rihanna. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο χωρισμός του ζεύγους, η ελεύθερη πτώση της καριέρας του Brown, η καταδίκη του με αναστολή και ποινή κοινωνικής εργασίας,  αλλά και οι περιοριστικοί όροι που του επέβαλε η Rihanna, να μην την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των δέκα μέτρων.

Αργότερα, η Rihanna έκανε …έκπτωση στον Brown προκειμένου να μπορούν να βρίσκονται πιο κοντά από τα 10 μέτρα σε διάφορες εκδηλώσεις και φαίνεται έτοιμη ακόμα και να κάτσει δίπλα του, αν βρεθούν στα επόμενα βραβεία Grammy. Η Rihanna είναι κι αυτή υποψήφια στα επόμενα βραβεία Grammy και συμμετείχε στο σόου της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων. Είναι πολύ λογικό να παραστεί και στην τελετή απονομής των βραβείων”, έγραψε το RadarOnline.com Η Rihanna δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Chris αν βρίσκεται κι αυτός στην τελετή. Δε θα κάνουν και παρέα, αλλά έχει προχωρήσει από εκείνη τη βραδιά και δε θέλει να προσδιορίζονται ως άνθρωποι από εκείνο το επεισόδιο”.

Άλλωστε και ο Chris Brown συγκέντρωσε τρεις υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία με τον δίσκο που κυκλοφόρησε μέσα στη χρονιά, στις κατηγορίες καλύτερου R&B άλμπουμ, καλύτερης rap ερμηνείας και καλύτερου rap τραγουδιού. Ο Chris έχει ωριμάσει πολύ ως άνθρωπος αλλά και ως καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια. Τηρεί τους όρους της αναστολής του και έχει εκπληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνικής εργασίας που του επεβλήθη”, συνεχίζει το δημοσίευμα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι έγινε υπεύθυνος για τις πράξεις του και έγινε καλύτερος άνθρωπος, αφού το πάθημα του έγινε μάθημα. Και με τη δουλειά του έφτασε σε τρεις υποψηφιότητες”, ολοκλήρωσε το Radar-Online.

Η απονομή των Grammy για φέτος έχει προγραμματιστεί για τις 12 Φεβρουαρίου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here