1/2/2013
www.musiccorner.gr

Και ενώ η παράσταση «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» είχε πάρει και επίσημα παράταση στο Ζυγό τα σχέδια των καλλιτεχνών ανατράπηκαν από ένα απρόσμενο γεγονός. Τα χρέη του επιχειρηματία Ηλία Ιωαννίδη ήταν αρκετά για να οδηγήσουν στο σφράγισμα της ιστορικής μουσική σκηνής της Πλάκας από τον δικαστικό επιμελητή. Από μέρους του μαγαζιού δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Η τελευταία παράσταση στο Ζυγό ήταν από το σχήμα που αποτελείται από τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μίλτο Πασχαλίδη, Δήμητρα Παπίου, Δημήτρη Σταρόβα και Opera Chaotique και δόθηκε το περασμένο Σάββατο.

Η ομάδα των καλλιτεχνών εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τους φίλους μας που είχαν προγραμματίσει να έρθουν στην παράταση των παραστάσεων μας στο “Ζυγό” στις 2 & 9 Φεβρουαρίου 2013, καθώς οι εν λόγω παραστάσεις ματαιώνονται χωρίς δική μας υπαιτιότητα. Συνεχίζουμε η ίδια παρέα στη Θεσσαλονίκη και υποσχόμαστε στους φίλους μας που δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν την παράσταση -και ξέρουμε ότι είναι πολλοί- ότι θα πραγματοποιήσουμε μία συναυλία στις αρχές καλοκαιριού σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here