12/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Κάπως έτσι χαρακτήρισε ο Ozzy Osbourne τους συναδέλφους του που ασχολούνται με τη ροκ μουσική.

Ο 63χρονος Ozzy που βρίσκεται στο χώρο τα τελευταία 40 χρόνια, θεωρεί ότι είναι απαραίτητο για όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο να «ξεχωρίζουν» τη φυσιολογική τους ζωή από αυτή που κάνουν ως πρόσωπα της δημοσιότητας, πάνω στη σκηνή και το προσκήνιο.

Οι ερμηνευτές είναι σαν σχιζοφρενείς. Όταν είσαι πάνω στη σκηνή, ό,τι κι αν κάνεις είναι στα πλαίσια της δουλειάς σου. Αλλά στη φυσιολογική σου ζωή πρέπει να είσαι τελείως διαφορετικός”, δήλωσε ο ρόκερ στο περιοδικό Kerrang!, κάτι το οποίο δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πετύχει ο ίδιος. “Αυτή η κατάσταση μου δημιούργησε ένα σωρό προβλήματα”, συνέχισε ο καλλιτέχνης.

Ο Ozzy είναι γνωστός για τις παράλογες συμπεριφορές του πάνω στη σκηνή, όπως και αρκετοί άλλοι καλλιτέχνες ειδικά της hard rock σκηνής. “Η ροκ σκηνή έχει πολλά τέτοια αρνητικά, αλλά και σε άλλους χώρους υπάρχουν ανάλογες συμπεριφορές. Και πού να δείτε τι κατάσταση επικρατεί στο χώρο της υποκριτικής. Είναι τρελαμένοι οι ηθοποιοί”, δήλωσε ο Ozzy.

Ο Osbourne στην πολύχρονη και πολυτάραχη καριέρα του πέρασε πολλές φάσεις και έκανε πράγματα για τα οποία δεν είναι περήφανος. Έμπλεξε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα σεβαστό πρόσωπο στο χώρο. “Είμαι αλκοολικός και εθισμένος. Το μόνο πράγμα που δε δέχτηκε ποτέ να κάνω, είναι να πάρω αυτά τα σκ… στη σκηνή μαζί μου”, ολοκλήρωσε ο Ozzy.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here