9/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το Mixtape ολοκληρώθηκε και θα κυκλοφορήσει στις 15 του μηνός. Επέστρεψα, παρακολουθήστε τη δουλειά μου”, έγραψε ο 50 Cent στο Twitter στέλνοντας «μήνυμα» στους θαυμαστές του να είναι έτοιμοι για την υποδοχή των νέων τραγουδιών του.

Ο ράπερ στο Mixtape με πιθανό  τίτλο “The Lost Tape” ή “Gangsta Grillz”  συνεργάστηκε με τον DJ Drama και με την κυκλοφορία του, πέφτει με τα «μούτρα» στη δουλειά προκειμένου να ολοκληρώσει το πέμπτο άλμπουμ της καριέρας του που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου. Οι ηχογραφήσεις έχουν, φυσικά, ολοκληρωθεί, αλλά ο 50 βάζει τις τελευταίες πινελιές : “Σχεδόν έχω τελειώσει το mastering του άλμπουμ. Δουλεύω για να ανεβάσω την ποιότητα του ήχου”, ανέφερε σε άλλο μήνυμά του.

Ο 50 Cent με το τελευταίο του άλμπουμ “Before I Self Destruct” του 2009, δεν είχε την επιτυχία που περίμενε. Το άλμπουμ έφτασε μέχρι το Νο 5 των αμερικανικών charts, ενώ στη Βρετανία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το Νο 22. Αυτές οι επιδόσεις δεν ικανοποίησαν τον ράπερ και του δημιούργησαν και προβλήματα με την εταιρεία του, τα οποία όμως ξεπεράστηκαν, όπως είπε ο ίδιος.

Υπήρξαν κάποια θέματα γιατί ενώ πίστευα ότι έχω υλικό που έχω θα μου δώσει νέα ώθηση, οι προωθητικές ενέργειες δεν είχαν το αποτέλεσμα που θέλαμε, ενώ υπήρξαν και διαρροές μέσα από το σύστημα. Τώρα υπάρχει ένα πολύ καλύτερο κλίμα, έχει αποκατασταθεί πλήρως η επικοινωνία με την εταιρεία και όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται στο άλμπουμ και ανυπομονώ να κυκλοφορήσει ο δίσκος στις 2 Ιουλίου”, δήλωσε πριν λίγες μέρες ο 50 Cent.

Παρά το γεγονός ότι το άλμπουμ δεν έχει ακόμα τίτλο, το πρώτο single θα έχει τίτλο “Girls Go Wild”, ενώ στην παραγωγή βλέπουμε πάρα πολλές συνεργασίες. Alex da Kid, Eminem, Dr. Dre, Jake One, Swizz Beatz, Kanye West, Scoop DeVille και αρκετοί άλλοι υπογράφουν τα νέα τραγούδια του 50 Cent. Εντός των επόμενων εβδομάδων θα υπάρξουν περισσότερες ειδήσεις για τον τίτλο αλλά και τα τραγούδια του νέου άλμπουμ του 50 Cent.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here