25/11/2011
www.musiccorner.gr

Οι Τέλος Πάντων και οι Ορίζοντες σε ένα live με πολύ rock διάθεση και καλή μουσική, θα εναλλάσσονται στην σκηνή της Αρχιτεκτονικής ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ακροατές…

Be rock, be there…

Οι Τέλος Πάντων σχηματίστηκαν την άνοιξη του 2003 στην Αθήνα από τον Μπάμπη  Νικολάτο (ακουστική κιθάρα, τραγούδι) και τον Βασίλη Γεροδήμο (ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι). Ξεκίνησαν κάνοντας πρόβες ως τρίο με την προσθήκη μιας ακόμα ηλεκτρικής κιθάρας παρουσιάζοντας, από το καλοκαίρι του 2004 έως και το φθινόπωρο του 2006, ένα ακουστικό σχήμα με τραγούδια από το ευρύ φάσμα της rock μουσικής, ελληνικής και ξένης. Εμφανίστηκαν σε αρκετές μουσικές σκηνές της Αθήνας καθώς και σε κάποιες της επαρχίας. Τον χειμώνα του 2006 κάνουν το πρώτο τους live με τύμπανα και μπάσο.

Η μουσική των Τέλος Πάντων χαρακτηρίζεται ως Alternative και Melodic rock με ελληνικό στίχο όσον αφορά τις δικές τους συνθέσεις, καθώς επίσης και το ρεπερτόριό τους στα live το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια, ως επί το πλείστον, από την alternative σκηνή του ‘80 του ‘90 και του σήμερα.

Το 2007 ηχογραφούν το πρώτο demo τους με δύο κομμάτια και συνεχίζουν τα live.

To 2011,οι Τέλος Πάντων ολοκληρώνουν το πρώτο προσωπικό τους album με δέκα δικές τους συνθέσεις που θα κυκλοφορήσουν τους πρώτους μήνες του 2012 και θα τις παρουσιάζουν, φυσικά, στα live τους…

Οι Τέλος Πάντων είναι:
Μπάμπης Νικολάτος: Τραγούδι, ακουστική κιθάρα
Βασίλης Γεροδήμος: Τραγούδι, ηλεκτρική κιθάρα
Χάρης Κατσούρας: Ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά
Σπύρος Σακελλαρίου : Μπάσο
Γιώργος Νταούλας : Τύμπανα
Χρύσα Τσιτροπούλου : Πλήκτρα

Οι Ορίζοντες υπάρχουν από το 2003 και με οπλοστάσιο 2 δισκογραφικές δουλειές πυροβολούν κατά ριπάς σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση !!!

Είναι η μπάντα που συνοδεύει μόνιμα τους 2002 GR στις περιοδείες αλλά και στην Αθήνα και αυτό λέει πολλά… Το 2010 κέρδισαν το βραβείο κοινού στο διαγωνισμό 48-Ωρες της Sony International.

Παρουσιάζουν δικό τους υλικό, καθώς και διασκευές από όλο το φάσμα του ελληνόφωνου, αλλά και του ξένου ROCK ρεπερτορίου…!!!

Οι Ορίζοντες είναι :

Γιάννης Βλασερός – Τραγούδι
Χρήστος Στεργίου – Κιθάρα
Ανδρέας Γιαννόπουλος – Μπάσο
Μερκούρης Μπάμπης – Κιθάρα
Χρήστος Γιαννόπουλος – Τύμπανα

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011
Έναρξη 23.00

Είσοδος με ποτό: 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here