13/3/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Με μία  ακουστική εμφάνιση  η Τερέζα Χαρανιά, η Έρικα Σωτηροπούλου και ο Θοδωρής Τζουμερκιώτης ξεκινάνε ένα ταξίδι στο χρόνο, μέσα από διασκευές βασισμένες στο κοντραμπάσο, το πιάνο και την κιθάρα, περνώντας από  δεκαετίες που λάτρεψαν οι ίδιοι αλλά και ο κόσμος και φτάνοντας στα δικά τους τραγούδια που ελπίζουν να αγκαλιαστούν και να αγαπηθούν. Στις 25/3 και 1/4 θα τους βρείτε στο small café (Αριστοτέλους 10 Πειραιάς, πίσω από το Δημαρχείο), ένα από τα πιο Unlpugged μαγαζιά της πόλης.

H Τερέζα Χαρανιά, τραγουδίστρια-κιθαρίστρια, με σπουδές κλασικής κιθάρας (με δάσκαλο μεταξύ άλλων το Νότη Μαυρουδή) και φωνητικής (με δασκάλα την κ.α. Φιλιώ Επιφανειου και Ελισσαβετ Καρατσόλη), πολλές συμμετοχές σε rock μπάντες και μουσικά σχήματα καθώς και συνεργασίες με ανθρώπους του χώρου της μουσικής όπως : Κλεοπάτρα, Αφροδίτη Φρυδά, Σοφία Βόσσου, Βασίλης Παπακωνσταντινου, Γρηγόρης Πετράκος, Τάκης Βούης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, καθώς και το Γιάννη Σπανό. Έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων στις μουσικές σκηνές : Αρχιτεκτονική, Γυάλινο Μουσικό θέατρο, Τσάι στη Σαχάρα, Βάτραχοι, Ρυθμός stage, Stage 25, Blue καφέ, μουσική σκηνή στον Αέρα,Cabaret Voltaire,Χυτήριο Theatre &art café.

Τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται στενά με την Έρικα Σωτηροπούλου πιανίστρια-συνθέτρια με την οποία δημιούργησε τους Tereza’s Orchestra. Aπό το 2010 έχουν συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις στα πλαίσια του Μικρού Πολυτεχνείου (“Αστρικές Φήμες 2012” και “Το τρένο που έφερε το δάκρυ και το γέλιο”) καθώς και σε ανεξάρτητες θεατρικές σκηνες (Θέατρο της Ημέρας και Αγγέλων Βήμα) με την παράσταση “Thili,Anima,Devi”. Όλες οι παραστάσεις σε μουσική-στίχους Έρικας Σωτηροπούλου και σκηνοθεσία Γιώτας Κουνδουράκη.

Με χιλιάδες ζωές, Μπλουζ του θεάτρου, Ναι ξανά, Ό,τι κι αν λες, Αγάπη γίνε, Μπορεί, Σαν γυναίκα, είναι ορισμένα από τα δικά τους τραγούδια που θα ακουστούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Διαδυκτιακά θα τους βρείτε στο link: www.facebook.com/pages/TEREZAS-ORCHESTRA-THEATRE/296766620337378

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here