9/9/2011
www.musiccorner.gr

Τα Κίτρινα Ποδήλατα γιορτάζουν τα δέκα τους χρόνια και κλείνουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία επιστρέφοντας στην Αθήνα για μια τελευταία εμφάνιση με διαθέσεις σαφώς ροκ!

Μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου +10, τα Κίτρινα Ποδήλατα επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον, τις ζωντανές εμφανίσεις. Αν το album  “+ 10” είναι η μουσική απεικόνιση μιας 10ετούς πορείας στη δισκογραφία, τότε η ζωντανή μεταφορά του στη σκηνή, θα πρέπει να δημιουργήσει χώρο για 10 χρόνων ξεχωριστές συνεργασίες, συναισθηματικά φορτισμένες μπαλάντες αλλά και δυνατά ροκ τραγούδια. Έτσι ξεκίνησε η δημιουργία μιας παράστασης που το concept της επιστρατεύει τη δυναμική διαφορετικών τεχνών, την εκφραστικότητα του μοντέρνου χορού, το ρυθμό του body percussion και τη φαντασία της video art & animation, προκειμένου να αποδόσει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του κάθε κομματιού, σε μια ολοκαίνουργια σειρά video projections που θα πλαισιώνουν τις live εμφανίσεις της μπάντας.

Έτσι θα παρουσιαστούν, επίσης, «εικονικά» ντουέτα γνωστών καλλιτεχνών που έχουν συνεργαστεί με τα Κίτρινα Ποδήλατα όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο ολοκαίνουργιο «Μόνο η Αγάπη» και η Δήμητρα Γαλάνη στο γνωστό πλέον «Ξένη Ακτή». Τέλος  η ατμόσφαιρα θα ολοκληρώνεται με τη real time σκηνοθεσία των όσων συμβαίνουν πάνω στη σκηνή από δέκα κάμερες τοποθετημένες σε διαφορετικά σημεία του συναυλιακού χώρου.

Αυτά είναι μια πρώτη γεύση… Η εμπειρία του + 10 Live, παρουσιάστηκε σ’ όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011 και κλείνει σιγά σιγά τη βόλτα της με μια εμφάνιση στις 17 Σεπτεμβρίου στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΑΤΩΝ, καλεσμένοι του Αθλητικού ομίλου του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ, για μια θερμή υποδοχή της φθινοπωρινής σεζόν.

Χώρος: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΑΤΩΝ (Λεωφ Σπάτων έναντι Βερόπουλου, τηλ 6947 802943)

Ώρα Έναρξης: 9.30
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here