19/12/2012
www.musiccorner.gr

Κλείνοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ο  GEΑ, ο ενιαίος Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός συλλογικής διαχείρισης και είσπραξης των συγγενικών δικαιωμάτων των μουσικών, τραγουδιστών και παραγωγών προσφέρει μουσικά δώρα! Η κίνηση αυτή αποτελεί μία θαυμάσια ευκαιρία, για όλους όσοι συνεργάστηκαν με τον GEA και έχουν καταβάλει εύλογη αμοιβή συγγενικών δικαιωμάτων για το 2012, να συμμετάσχουν σε κλήρωση με επιλεγμένα δώρα συνδεδεμένα με τη μουσική.

Ο GEA παίρνει την πρωτοβουλία να επιβραβεύσει τους χρήστες μουσικής για τον σεβασμό προς τα συγγενικά δικαιώματα και τη συνέπεια που δείχνουν απέναντι στο σύνολο των Ελλήνων και ξένων μουσικών, τραγουδιστών και παραγωγών.

Η πρωτοβουλία αυτή προστίθεται σε μία σειρά ενεργειών του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού για την ανάδειξη της σημασίας των συγγενικών δικαιωμάτων στη μουσική και την ενημέρωση του κοινού για το ρόλο του GEA.

Τα μουσικά δώρα είναι:

  • Τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα σε ευρωπαϊκή πόλη με εισιτήρια για συναυλία των Rolling Stones. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν έπειτα από ανάρτηση των τόπων διεξαγωγής και ημερομηνιών της περιοδείας του συγροτήματος Rolling Stones.  
  • Boxsets Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
  • Δωρεάν Εισιτήρια για ζωντανές εμφανίσεις Ελλήνων καλλιτεχνών ή προβολές παραστάσεων διεθνών συγκροτημάτων-ανάλογα με τον τόπο διαμονής των νικητών.

Όροι συμμετοχής στην κλήρωση

Πιο συγκεκριμένα, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία συμβολαιογράφου την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2012. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση λαμβάνουν  αυτόματα όλοι οι χρήστες μουσικής της κατηγορίας ‘Δημόσια Εκτέλεση’ από τη βάση του GEA-2012. Οι επωνυμίες των νικητών θα ανακοινωθούν στις 4 Φεβρουαρίου στα ηλεκτρονικά μέσα του GEA (Website:www.geamusic.gr, Facebook: www.facebook.com/GEA.Greece, Twitter: @GEAGreece) και οι ιδιοκτήτες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά εντός 15 ημερών από την ημέρα της κλήρωσης. 

Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2012.

*Όροι & Προϋποθέσεις Κλήρωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο του GEA – Grammo, Ερατώ, Απόλλων: www.geamusic.gr

———————

Ο ΝΕΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ
ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ,
ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

GRAMMO – EΡΑΤΩ – ΑΠΟΛΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here