29/3/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Λένα Αλκαίου, ερμηνεύτρια πολλών επιτυχιών, παρουσιάζει στο Χυτήριο Theatre & ART Cafe, το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 21:30, μια παράσταση με τίτλο «ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΟΥ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ».

Μια διαδρομή στην προσωπική της δισκογραφία με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει μαζί της άπειρες φορές σε ζωντανές εμφανίσεις της, αλλά και σε στιγμές μας ιδιαίτερες, που νοιώσαμε την ανάγκη να ακουμπήσουμε σε μια μελωδία ή σ’ έναν στίχο που μας εκφράζει και μας χαρίζεται, με μια ερμηνεία σθεντόρια, αλλά και τέτοιας ευαισθησίας, που έχει τη δύναμη να μπαίνει μέσα μας και ν’ αγγίζει χορδές ψυχής κρυμμένες.

Έχουμε κλάψει, χορέψει, και ερωτευτεί με τα τραγούδια της Λένας Αλκαίου, που έχουν γράψει γι’ αυτήν σπουδαίοι δημιουργοί.

Συμπράττει με τα τραγούδια και την κιθάρα του ο Γιάννης Νικολάου, ένας απ’ τους κυριότερους συνεργάτες της σε δισκογραφικές δουλειές της και επί σκηνής. Μαζί έχουν παρουσιάσει σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια όπως τη μεγαλύτερη επιτυχία τους το «Ίχνος» σε στίχους του Γιώργου Κρητικού.

Στην παράσταση θ’ ακουστούν επίσης και καινούργια ακυκλοφόρητα τραγούδια, τα περισσότερα σε μελωδίες του Γιάννη Νικολάου.

Μαζί τους, οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Γιώργος Σαλτάρης / Πιάνο
Ντίνος Χατζηιορδάνου / Ακορντεόν

Σάββατο 30 Μαρτίου
Ώρα έναρξης : 21.30

Τιμή εισιτηρίου : 5 ευρώ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «XYTHΡΙΟ» THEATRE & ART CAFÉ
Ιερά Οδός 44 (5 λεπτά από το Μετρό του Κεραμεικού)
Τηλέφωνο 210.3412313

Διαθέσιμο δωρεάν parking
Το bar του «Χυτηρίου» λειτουργεί καθημερινά ανεξαρτήτως εκδηλώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here