29/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Την ερχόμενη Δευτέρα θα κυκλοφορήσει το “Pink Friday : Roman Reloaded”, που είναι το δεύτερο άλμπουμ της Nicki Minaj. Η τραγουδίστρια έχει ήδη ξεκινήσει την προώθηση του νέου της άλμπουμ και υπόσχεται να …«υπογράψει μερικά στήθη» κατά τη διάρκεια των προωθητικών εμφανίσεών της!

Η Nicki είναι παγκοσμίως γνωστή όχι μόνο για τη μουσική της αλλά και για την εκκεντρική συμπεριφορά της, την οποία δε σκοπεύει να αλλάξει όταν βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τους θαυμαστές της. “Θα υπογράψεις και στήθη εκτός από τα αντίτυπα των άλμπουμ σου;”, ρωτήθηκε μέσω twitter και απάντησε άμεσα : “Φυσικά”. Η ράπερ επέλεξε το twitter για να απαντήσει στις ερωτήσεις των θαυμαστών της που έσπευσαν να λύσουν τις απορίες τους.

Η 29χρονη αποκάλυψε ότι το δεύτερο άλμπουμ της ήταν πολύ πιο απλό στην παραγωγή του από το πρώτο της. Η εμπειρία που απέκτησε, άλλωστε, από την πρώτη της δουλειά ήταν σημαντική. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι στις νέες επεξεργασίες αντιμετώπισε ορισμένες δυσκολίες. “Τα “Beez In The Trap” και “Starships” με πονοκεφάλιασαν”, σημείωσε ενώ σε ερώτηση εάν αγχώθηκε στη δουλειά, απάντησε ευθαρσώς “Ναι”.

Το “Pink Friday : Roman Reloaded” περιέχει 19 κομμάτια που φτάνουν τα 69 λεπτά, ενώ στη deluxe έκδοση υπάρχουν 22 τραγούδια με διάρκεια 79 λεπτά. Η Nicki συνεργάστηκε με πλήθος μουσικών και παραγωγών για το δεύτερο άλμπουμ της όπως οι Rick Ross, Hit-Boy, Kenoe, 2 Chainz, Rico Beats, Lil Wayne, Dwayne Carter, Nas, Drake, Chris Brown, Maraj, RedOne, Dr. Luke και αρκετούς ακόμα.

Τα τραγούδια του “Pink Friday : Roman Reloaded” :

Roman Holiday
Come On A Cone
I Am Your Leader
Beez In The Trap
HOV Lane
Roman Reloaded
Champion
Right by My Side
Sex in the Lounge
Starships
Pound the Alarm
Whip It
Automatic
Beautiful Sinner
Marilyn Monroe
Young Forever
Fire Burns
Gun Shot
Stupid Hoe

Τα bonus tracks της deluxe έκδοσης είναι τα :

Turn Me On
Va Va Voom
Masquerade

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here