15/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Την επιστροφή της στη μουσική βιομηχανία προετοιμάζει η Lily Allen, που μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννηση της κόρης της τον περασμένο Νοέμβριο, έχει «παραδοθεί» στην ήσυχη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της Sam Cooper και την κόρη τους Ethel Mary.

Αυτή η «ηρεμία» που υπάρχει στη ζωή της Lily, είναι κάτι που μπορεί να της αρέσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν της έχει λείψει η ενασχόλησή της με τη μουσική, τα ξέφρενα πάρτι και η νυχτερινή ζωή. Η «απόσυρσή» της από την έντονη ζωή της πόλης στην ησυχία της εξοχής, την έχει …ζορίσει.

Η Lily ανησυχεί ότι είναι ακόμα πολύ νέα για να «αποτραβηχτεί» από την παλιά της ζωή”, έγραψε το περιοδικό Closer που «συνέλαβε» τη Lily σε έξοδο με φίλους στο Λονδίνο. “Μετά τη συνάντησή της με τους φίλους της, τους ανέφερε ότι αισθάνθηκε πολύ καλά και ότι η «ήρεμη» ζωή της εξοχής μπορεί να γίνει βαρετή”.

Η Lily αγαπάει την κόρη της και η μητρότητα είναι κάτι που δε θα άλλαζε με τίποτα στον κόσμο. Απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή αλλά της λείπουν οι εναλλακτικές και οι προοπτικές που είχε παλιότερα. Προσπαθεί να πετύχει μια ισορροπία ανάμεσα στον ρόλο της ως μητέρας και ταυτόχρονα να επιστρέψει στην καριέρας της”, συνεχίζει το περιοδικό επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον της.

Η Lily φέρεται να έχει ξεκινήσει δουλειά για το τρίτο άλμπουμ της καριέρας της που θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο χρόνο και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου. Εκτός από τη μουσική, σκοπεύει να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη Lucy In Disguise, τη γραμμή μόδας που έχει λανσάρει και σκέπτεται και τις προοπτικές της στην τηλεόραση”, ολοκλήρωσε το περιοδικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here