27/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τη βίλα στην οποία άφησε την τελευταία του πνοή ο «βασιλιάς της ποπ» Michael Jackson, φαίνεται να επιθυμεί να αγοράσει ο Robbie Williams, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν.

Το TMZ.com αναφέρει ότι στη βίλα έχει μπει πωλητήριο και πως ο Robbie είναι, αν όχι ο πρώτος, από τους πρώτους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά της. “Οι κατάσκοποί μας είδαν τον Robbie να περιτριγυρίζει το σπίτι την περασμένη βδομάδα με το αυτοκίνητό του”, έγραψε το site που αποκάλυψε ότι η αξία της βίλας υπολογίζεται στα 23.000.000 δολάρια.

Φυσικά αυτό το ποσό δεν είναι τεράστιο για τον Robbie, η περιουσία του οποίου υπολογίζεται στα 150.000.000 δολάρια. Βέβαια, ο Robbie διαθέτει ήδη μια βίλα στο Beverly Hills, αξίας 16.000.000 δολαρίων, αλλά και μια έκταση που μετέτρεψε σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Εκπρόσωποι του Williams δεν σχολίασαν το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του καλλιτέχνη για τη βίλα.

Η βίλα δεν ανήκε στον Jackson, αλλά στον Hubert Guez που την ενοικίαζε στον Michael. Ο Guez, πιθανότατα θέλοντας να εκμεταλλευτεί την προστιθέμενη αξία από τον θάνατο του καλλιτέχνη, έβγαλε τη βίλα προς πώληση. Η βίλα διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, δεκατρείς τουαλέτες, αίθουσα προβολής, γυμναστήριο και πισίνα.

Το ακίνητο προσφέρει δυνατότητες προβολών με στιλ, ένα υπέροχο κελάρι και δοκιμαστήριο, ασανσέρ, spa και γυμναστήριο και ένα περιποιημένο ξενώνα. Επίσης μια έξοχη πισίνα και κήπους”, αναφέρει η αγγελία του μεσιτικού γραφείου. Τα έπιπλα της βίλας πουλήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο σε δημοπρασία, εκτός από το κρεβάτι στο οποίο πέθανε ο Jackson, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here