24/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ανερχόμενο αστέρι του 2011 ανακηρύχθηκε η Nicki Minaj από το περιοδικό Billboard. Η ράπερ θα παραλάβει την τιμητική διάκριση σε ειδική τελετή, με τίτλο “Billboard Women in Music” στη Νέα Υόρκη στις 2 Δεκεμβρίου.

Η ραγδαία εξέλιξη της Nicki ξεκίνησε το 2010 όταν με το “Pink Friday” έκανε το ντεμπούτο της στα μουσικά δρώμενα και συνέχισε όλο το 2011 με πολλές εμφανίσεις και σημαντικές βραβεύσεις για τη δουλειά της.

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που αναγνωρίζεται η δουλειά μου από το Billboard. Οι θαυμαστές μου κι εγώ έχουμε κάνει πολύ δρόμο ως τώρα. Και δεν γνωρίζουμε πού θα μας οδηγήσει ο Θεός. Απλά χαιρόμαστε το ταξίδι”, δήλωσε η Nicki.

H 28χρονη μουσικός συνόδευσε την Britney Spears στην περιοδεία της και πριν από λίγες μέρες κέρδισε τα βραβεία του καλύτερου rap άλμπουμ και του καλύτερου rap καλλιτέχνη στα American Music Awards.

Στην τελετή η Nicki θα παραλάβει τον τιμητικό τίτλο του ανερχόμενου αστεριού της μουσικής σκηνής, την ώρα που η Taylor Swift ανακηρύχθηκε «Γυναίκα της Χρονιάς» από το περιοδικό, η νεότερη γυναίκα που κερδίζει αυτόν τον τίτλο!

Η Taylor έδειξε τη δύναμη της καλής συγγραφής τραγουδιών με μουσική που έχει μεγαλώσει πολλές γενιές. Αναγνωρίζουμε όλες της τις επιτυχίες την περασμένη χρονιά και την τιμούμε με τον τίτλο της Γυναίκας της Χρονιάς”, δήλωσε ο Bill Werde, διευθυντής έκδοσης του Billboard.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here