28/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Άντρα που να του τρέχει το πάθος από τα μπατζάκια φαίνεται ότι ψάχνει να βρει η Jennifer Lopez!

Από την ώρα που ανακοινώθηκε ο χωρισμός της Jennifer από τον Marc Anthony, οι φήμες για νέους έρωτες ξεκίνησαν με τον Bradley Cooper, ενώ τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι σχετίζεται με τον χορευτή Casper Smart. Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον της τραγουδίστριας, ισχυρίζονται ότι η υποτιθέμενη (;) σχέση της με τον Cooper δεν ήταν σοβαρή μια που ο Bradley είναι διαφορετικός από αυτό που ζητάει η Jennifer.

Ήταν προφανές ότι δεν υπήρχε έλξη για την Jennifer και γι’ αυτό ήταν πολύ προσεκτική να μην την δουν με τον Bradley. Σίγουρα τον συμπαθεί πολύ αλλά ο Bradley είναι ψηλός και ξανθός. Θυμίζει το στιλ του σοβαρού απόφοιτου καθωσπρέπει κολεγίου που ούτε καν πίνει”, ανέφερε χαρακτηριστικά άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στο περιοδικό Look, πριν λίγες μέρες.

Η Jennifer μπορεί να χάρηκε που βρέθηκε με κάποιον τόσο διαφορετικό από τον τέως σύζυγό της, αλλά θέλει έναν άντρα που να «στάζει» πάθος και να έχει την αύρα του κακού παιδιού”.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Casper είναι πολύ πιο κοντά στις προτιμήσεις της τραγουδίστριας. Είναι χορευτής, με σωματότυπο που αρέσει στη Jen, και έχει μια καταπληκτική προσωπικότητα. Ο Casper είναι κοντά στο 1.75 και περίπου 80 κιλά. Ακριβώς ο τύπος της Jennifer”, συνεχίζει η «πηγή». “Δείτε τον Marc. Μελαχρινός και στο ίδιο ύψος. Όλα, όμως, είναι στη συμπεριφορά. Ο Marc φερόταν σα να είναι εκείνος ο «σημαντικός» στη σχέση. Το ίδιο κάνει και ο Casper”, ολοκληρώνει το περιοδικό.

Και σωματικά, λοιπόν, και σε συμπεριφορά, ο Casper είναι ο άντρας που ταιριάζει στη Jennifer. Μελαχρινός, μέτριου ύψους και «κακό παιδί».

Τώρα που το σκέφτομαι, κι εγώ στο ίδιο στιλ είμαι! Και «κακό παιδί» μπορώ να γίνω για τη Jennifer. Αλλά ας τελειώσει πρώτα με τον Casper και την ενημερώνω τότε. Κι ας είναι και μεγαλύτερη. Το κάνω το ψυχικό!!! Εσείς;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here