18/5/2011
www.musiccorner.gr

Το Pop icon, η Britney Spears θα κυκλοφορήσει το summer-friendly, up-tempo “I Wanna Go” ως τρίτο, επίσημο, single από το πλατινένιο της album Femme Fatale (Jive Records). Στο “I Wanna Go” έχει κάνει παραγωγή ο Shellback, ο Savan Kotecha και ο επι χρόνια συνεργάτης της Max Martin. Ο σκηνοθέτης του video θα είναι ο Chris Marrs Piliero.

Το “I Wanna Go” είναι η συνέχεια των πρόσφατων No. 1 smash hits, “Hold It Against Me” και  “Till The World Ends” (ßκάνε click εδώ για να το ακούσεις) το οποίο βρίσκεται στο #1 του Billboard Dance Club Songs chart. Και τα δύο τραγούδια βρίσκονται στο έβδομο album της Britney. Το Billboard επίσης ανέφερε ότι το original “Till The World Ends” αλλά και το remix στο οποίο συμμετέχει η Nicki Minaj και η Ke$ha ακούστηκε από 87 εκατομμύρια ανθρώπους στην Αμερική, το οποίο είναι “το υψηλότερο που έχει πραγματοποιήσει σε μια εβδομάδα στα 12,5 χρόνια της καριέρας της στα charts”.

Η Femme Fatale Tour της Britney με special guest την Nicki Minaj, την Jessie and the Toy Boys και τους Nervo θα ξεκινήσει στις 16 Ιουνίου από το Sacramento, CA.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here