25/4/2013
www.musiccorner.gr

Στην κιθάρα και στις ενορχηστρώσεις  μαζί της ο Δημήτρης Λάππας…

ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΓΚΥΡΑ
Μ.ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΩΡΑ 9.30 μμ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ
ΠΟΤΟ 6 ΕΥΡΩ
ΚΡΑΣΙ-ΜΠΥΡΑ 4 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ –ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210 3837540-2103837667

Λίγα λόγια για την Γεωργία
Η Γεωργία Νταγάκη κατάγεται από το Ρέθυμνο Κρήτης.
Έχει δισκογραφίσει  με τον θρύλο της rock σκηνής ERIC BURDON και τους Animals, με τους οποίους και πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2009 μια μεγάλη περιοδεία σε 25 πόλεις του εξωτερικού.
Τον Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε σε 29 χώρες του εξωτερικού, από την γερμανική εταιρεία world μουσικής «NETWORK MEDIEN» το album της «Secret Love» σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη.

Με επιλογή την όχι συχνή της εμφάνιση, τόσο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όσο σε μουσικούς χώρους, κάθε εμφάνιση πλέον της Γεωργίας Νταγάκη αναμένετε με ενδιαφέρον καθώς φροντίζει πάντα να  μας παρουσιάζει με πρωτότυπο τρόπο κομμάτια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και διασκευές σε τραγούδια
σπουδαίων συνθετών

Ένα επιπλέον ενδιαφέρον της επόμενης εμφάνισης της Γεωργίας  είναι και  η παρουσίαση κάποιων από των νέων της ακυκλοφόρητων τραγουδιών.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα, βασισμένο στην αλήθεια των στίχων και τη συγκίνηση της μουσικής μελωδίας, ξετυλίγει και παντρεύει τελικά ακούσματα σε μια κοινή συνισταμένη… Την Κρητική Λύρα!

Διασκευές από την ίδια και τον Δημήτρη Λάππα με άποψη όπου καταθέτουν το προσωπικό μουσικό τους αποτύπωμα εκεί που η παράδοση αγκαλιάζει τη jazz και τη rock με εξαιρετικά, αποτελέσματα!

Μελωδικά ακούσματα δίνουν τη σκυτάλη τους σε δυνατούς ρυθμούς δένοντας τη μπαλάντα με το πεντοζάλη και τη λυρική παράδοση με τη ¨σκληρότητα¨ της rock…

Σε ένα “Καράβι της φυγής” επιβιβάζεται ο “Άγγελος εξάγγελος” για μια βόλτα μέχρι το “Σου-μι- τζου”… εκεί που ο “Ερωτόκριτος” συναντά τον “Αμλετ της σελήνης” και τα “Μακεδονίτικα” ανταμώνουν τα “Ριζίτικα”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here