20/3/2012
www.musiccorner.gr

Is this Hyperreal… ή, σκέτο, το πιο επίκαιρο live του 2012; Ένα απωθημένο χρόνων για το ελληνικό κοινό παίρνει σάρκα και οστά την πιο κατάλληλη στιγμή και το μανιασμένο live των Atari Teenage Riot έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για να τρίξει το οικοδομικό τετράγωνο του Gagarin 205!

Η ηλεκτρονική επανάσταση των ‘10s έχει βρει την τέλεια έκφραση στο τρίο των Atari Teenage Riot που ξετινάζει πραγματικά το κλισέ των live performances περί «οργώματος σκηνής» όπως θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι στις 30 Μαρτίου, αν είσαι διατεθειμένος να χτυπηθείς και να τραγουδήσεις με όλη την εφηβική ενέργεια που μπορεί να μην πίστευες ότι είχες ακόμα, αλλά θα είναι σίγουρα παρούσα…

Tα opening acts The Boy και Bella Fuzz επιλέχθηκαν από τους ίδιους τους Atari Teenage Riot.

O πολυτάλαντος The Boy δεν χρειάζεται συστάσεις – το άλμπουμ του Ηλιοθεραπεία είναι σε όλες τις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς και ο ίδιος είναι ένα πολυδύναμο εργοστάσιο παραγωγής ήχου: δεν σταματά να βγάζει δίσκους που συζητιούνται για το πόσο σιαμαία είναι η σχέση τους με την εποχή.

Οι Bella Fuzz είναι ενα electropop ντουέτο που κατοικεί ήσυχα στην Αθήνα. Τα μέλη γνωρίστηκαν στην Ολλανδία όπου έπαιζαν στην ίδια μέταλ μπάντα, τους N3rse. Η μια έπαιζε μπάσο και η άλλη τσίριζε! Αφού περιόδευσαν σε όλη την Ολλανδία γύρισαν στην Ελλάδα γιατί είναι πολύ ευαίσθητες και …τους έλειπε η γιαγιά τους!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα πρώτα 100 εισιτήρια που θα διατεθούν μέσω Eventbrite θα έχουν την τιμή των 18 ευρώ

Τιμή εισιτηρίου προπώλησης: 22 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here