30/5/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Το μεγαλύτερο Πάρκο Διακοπών, ανοίγει ΚΑΙ φέτος τις πύλες του και μας περιμένει για Sports & Fun

20 αθλήματα
20 παιχνίδια
1 εισιτήριο

Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας – Athens Holiday Park

Σάββατο 7 Ιουνίου – Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Για αυτούς που δεν έφυγαν διακοπές…
Για αυτούς που επέστρεψαν από τις διακοπές…
Για αυτούς που περιμένουν τις διακοπές…

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ οι διακοπές έρχονται στην Αθήνα!

Τα  σχολεία τελειώνουν και έφτασε η ώρα για διασκέδαση, άθληση και παιχνίδι! Το Athens Holiday Park, ανοίγει και μας περιμένει!

Μια τεράστια παιχνιδοχώρα με πάνω από 40 πρωτότυπα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, με κύριο άξονα, φέτος, τις αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις, με μεγάλη ποικιλία αθλημάτων για όλες τις ηλικίες, αλλά και όλα τα «παραδοσιακά» παιχνίδιακαθώς και ένα απολαυστικό Relax area!

Το Athens Holiday Park είναι το μοναδικό, στεγασμένο (indoor) “καλοκαιρινό” Πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, έκτασης13.000 τ.μ. και ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 7 Ιουνίου στο M.E.C. Παιανίας!

Πρωτότυπο, μοναδικό, συναρπαστικό και πολύ δροσερό Πάρκο Διακοπών για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά!

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Athens Holiday Park το 2013 αλλά και την επιτυχία του Santa Claus Kingdom για δύο συνεχόμενες χρονιές  (την περίοδο των Χριστουγέννων 12-13 και  13 – 14), η εταιρία Λούνα Πάρκ «Τα Αηδονάκια» δημιούργησε για φέτος το καλοκαίρι στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας το πιο συναρπαστικό, τομεγαλύτερο στην Ελλάδα, Πάρκο διακοπών, που θα προσφέρει σε όλη την οικογένεια απίστευτη διασκέδαση, μέσα από το παιχνίδι και τα πρωτότυπα αθλήματα!

Μέσα στο “Athens Holiday Park” δεν μας απασχολεί αν έξω η θερμοκρασία και η καλοκαιρινή ζέστη «χτυπούν κόκκινο».Γιατί το Athens Holiday Park είναι στεγασμένο και πλήρως κλιματιζόμενο, εξασφαλίζοντας ιδανικές κλιματολογικέςσυνθήκες στους επισκέπτες του και προσφέροντας προστασία  απέναντι στους κινδύνους από την έκθεση στον ήλιο. Με τις πλήρως φυλασσόμενες εισόδους και εξόδους, τα ελεγμένα και πιστοποιημένα παιχνίδια από τοναναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS (TUVNORD), το έμπειρο, εκπαιδευμένο προσωπικό και την πολυετή  εμπειρία των επιχειρήσεων Λούνα Παρκ “Τα Αηδονάκια”, το Athens Holiday Park, είναι το ιδανικό περιβάλλον για ατελείωτο και απόλυτα ασφαλές παιχνίδι!

Εσείς βρεθείτε στον συναρπαστικό και δροσερό κόσμο του Athens Holiday Park για sports, fun και καλοκαιρινό relax!

Σας περιμένουν 40 παιχνίδια, που έχουν προσεχθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, για να κάνουν τις «διακοπές » σας στο Athens Holiday Park μια αξέχαστη “sports & fun” εμπειρία καθώς και ένα μοναδικό relax area!

athens_holiday_park_afisa_2014_05_01

Περιπλανηθείτε στις 3 ειδικές περιοχές του πάρκου

Διασκεδάστε στο FUN AREA με 20 παιχνίδια, κλασικά και δράσης! Mega παιδότοπος, wipe οut, carousel, ποδήλατα νερού, super cross, δ ιαστημόπλοιο, super και mini slide τραινάκι, συγκρουόμενα, στίβος μάχης, σκοποβολή, ψάρεμα, ιππόδρομος, baby Kart, pedalboats και πολλά, πολλά άλλα σας περιμένουν για ….βουτιές στο παιχνίδι!

«Ιδρώστε τη φανέλα» στο SPORTS AREA με 20 αθλήματα – πολλά από αυτά πρωτότυπα και μοναδικά – που για πρώτη φορά παρουσιάζονται  στο Πάρκο μας! Μίνι γκολφ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πινγκ πονγκ, street bowling, foam ακόντιο, στόχος paintball, μεγάλ η πίστα rollers αλλά και ποδηλατοδρόμιο μήκους 450 μ. για το απόλυτο Bike Race, με τα μοναδικά αγωνιστικά ποδήλατα Berg 4Χ4, καθώς και μοντέλα Ferrari FXX Exclusive και Jeep Wrangler.

Και το “αθλητικό παιχνίδι” δεν σταματά! Sumo, τένις, τραμπολίνο, δρόμος όχι μετ’ εμποδίων, τα μοναδικά σχοινιά ισορροπίας Gibbon slacklines, street hockey, γιγάντιο σκάκι και πολλά άλλα.

Και για το διάλειμμα από το παιχνίδι και την καθημερινότητα χαλαρώστε στη Relax Zone & Food Court Area!  Την ειδικά διαμορφωμένη περιοχή όπου όλη η οικογένεια, αλλά κυρίως οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών, θα μπορούν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τον καφέ τους, ένα παγωτό ή ένα snack, ή ακόμα και φαγητό όπως, πίτσα, hot dog και άλλες λιχουδιές.

Από ένα Πάρκο αφιερωμένο στην ψυχαγωγία και στην άθληση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Αγώνες του Μουντιάλ, του φετινού World Cup της Βραζιλίας! Γιγαντοοθόνες θα προβάλλουν τους αγώνες στη «ζώνη χαλάρωσης» που, επίσης, έχουμε φροντίσει να την εξοπλίσουμε και με επιτραπέζια παιχνίδια τάβλι, σκάκι, ντάμα κλπ για την διεξαγωγή πιο «ήσυχων» τουρνουά, ανάμεσα στους επισκέπτες μας!

Party Zone- Do it yourself!

Φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να διοργανώστε μόνοι σας μοναδικά (παιδικά) party στην παιχνιδοχώρα μας! Γιορτάσετε το πάρτι των αγαπημένων φέρνοντας το δικό σας στολισμό και τις δικές σας λιχουδιές – μέσα στο πνεύμα του DIY (do it yourself)! Έτσι, θα διοργανώσετε το party σας στα δικά σας “μέτρα”! Εμείς βάζουμε το χώρο και εσείς τη φαντασία – και βέβαια το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει εφόσον το επιθυμείτε-. Ελάτε σε άμεση επικοινωνία με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 6199 777 για να ενημερωθείτε για τα ομαδικά πακέτα εισιτηρίων, αλλά και τις δυνατότητες υπηρεσιών catering και στολισμού σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος (εφ όσον επιθυμείτε το πλήρες πακέτο).

Athens Holiday Park! Το καλύτερο σημείο απόδρασης των κατοίκων της Αττικής για το Σαββατοκύριακο, τις καθημερινές και τις σχολικές διακοπές των παιδιών. Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.AthensHolidayPark.gr  και στο www.facebook.com/AthensHolidayPark  καθώς στη διάρκεια λειτουργίας του θα υπάρξουν πολλά αθλητικά δρώμενα, διαγωνισμοί και εκπλήξεις!

Με ENA εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος που δεν θα ξεφύγει από το budget τους.

40 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ = 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Athens Holiday Park
7 Ιουνίου –  7 Σεπτεμβρίου
M.E.C. Παιανίας

Εισιτήρια
Ενιαίο εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια!
1η επίσκεψη
10 ευρώ για παιδιά
5 ευρώ για γονείς

2η επίσκεψη 50% έκπτωση

3η επίσκεψη ΔΩΡΕΑΝ

ειδική πολιτική για ανέργους

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το Athens Holiday Park βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας
Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη και γίνεται:
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθ μός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα)
με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Μετρό, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του

Για την επίσκεψη σας στο Athens Holiday Park μπορείτε να προαγοράσετε το εισιτήριο σας στα παρακάτω σημεία εξασφαλίζοντας χαμηλότερη τιμή αλλά και προτεραιότητα κατά την είσοδο σας στο Πάρκο!

Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι:
4 ευρώ για γονείς
9 ευρώ για παιδιά

Η προπώληση θα ξεκινήσει άμεσα στα παρακάτω σημεία:
www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και ΙΑΝΟΣ

ΩΡΑΡΙΟ
Το Athens Holiday Park λειτουργεί
7 Ιουνίου – 7 Σεπτεμβρίου
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10 π.μ. – 10 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here