25/9/2013
www.musiccorner.gr

Μετά από την “Επιστροφή” και το “Ταξίδι μιας Νότας”, ο Σταύρος Λάντσιας επιστρέφει με τη τρίτη του προσωπική δουλειά, με τον τίτλο “Ημερολόγιο Ονείρων”. Με τη συμμετοχή των διεθνούς φήμης μουσικών Peter Erskine (τύμπανα) & Lars Danielsson (κοντραμπάσο), το ‘Ημερολόγιο Ονείρων’ είναι αποτέλεσμα μιας φιλόδοξης παραγωγής που ξεκίνησε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την συμμετοχή της ορχήστρας Καμεράτα και ολοκληρώθηκε στο Los Angeles με την συμβολή του βραβευμένου με Grammy ηχολήπτη Rich Breen.

Το “Ημερολόγιο Ονείρων” κυκλοφορεί από την ARGOMUSIC σε συλλεκτική έκδοση (500 αριθμημένα) διπλού άλμπουμ βινυλίου υψηλής ποιότητας (HQ 180g), με νέο mastering 24bit/48khz. Η απόφαση κυκλοφορίας συλλεκτικού βινυλίου πάρθηκε έπειτα από προτροπές και προτάσεις συλλεκτών βινυλίου, αλλά και λάτρεις του, υψηλής ποιότητας, αναλογικού ήχου (audiophiles).

lantsias_diary_of_dreams_2013_09

Μαζί με το βινύλιο προσφέρεται δωρεάν το cd καθώς και download card για νόμιμο κατέβασμα σε computer, iPad ή smartphone.

Το “Ημερολόγιο Ονείρων” αποτελείται από 10 καινούργιες συνθέσεις του Σταύρου Λάντσια καθώς και δύο διασκευές του σε μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι.

Συμμετέχουν οι διακεκριμένοι σολίστες:
Chris Bleth: όμποε, φλάουτο
Δημήτρης Χουντής: σοπράνο σαξόφωνο
Renato Ripo: τσέλο
Sergiu Nastasa: βιολί
Γιώργος Καλούδης: κρητική λύρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here