18/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το 35ο studio άλμπουμ της καριέρας του θα κυκλοφορήσει ο Bob Dylan το Σεπτέμβρη.

Ο «ποιητής της ροκ» με τις εκατοντάδες επιτυχίες στην πενηντάχρονη καριέρα του, ολοκληρώνει τις τελευταίες φάσεις της παραγωγής και στις 11 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το “Tempest”, τρία χρόνια μετά το “Together Through Life” αλλά και το εορταστικό “Christmas in the Heart” που κυκλοφόρησαν το 2009.

Η τελευταία δεκαπενταετία είναι ιδιαίτερα δημιουργική για τον Dylan που με το “Time Out of Mind” του 1997 κέρδισε το βραβείο Grammy για το καλύτερο άλμπουμ, ενώ με το “Love and Theft” του 2001 αυτί του καλύτερου folk άλμπουμ. Και τα “Modern Times” του 2006 και “Together Through Life” του 2009 είχαν πολύ καλές «επιδόσεις», ενώ το Tempest, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα είναι ένα ακόμα αξιοσημείωτο από όλες τις απόψεις άλμπουμ.

Η Columbia, η εταιρεία του Dylan, στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι το “Tempest” με δέκα καινούρια τραγούδια έρχεται να σηματοδοτήσει και να συμπέσει χρονολογικά με την 50η επέτειο από την πρώτη κυκλοφορία του καλλιτέχνη, το μακρινό Μάρτιο του 1962. Ούτε η εταιρεία του ούτε ο ίδιος ο Dylan έδωσαν περισσότερα στοιχεία για το περιεχόμενο του νέου του άλμπουμ, το οποίο είναι διαθέσιμο για παραγγελία στο Amazon και το iTunes.

Ο Dylan αυτές τις μέρες βρίσκεται σε Ευρωπαϊκό έδαφος στο πλαίσιο της περιοδείας του, ενώ από τις 10 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου θα δίνει συναυλίες στην Αμερική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here