23/2/2012
www.musiccorner.gr

Η Πάτρα μπαίνει δυναμικά στο επίκεντρο των μουσικών δρώμενων και υποδέχεται το πρώτο ARK Festival του 2012! Μετά από τις πολύ πετυχημένες εξορμήσεις του στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, τo ARK Festival εξαπλώνεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ξεκινώντας από την πόλη της Πάτρας την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαρτίου στην Ακτή Δυμαίων.

Με ένα πανηγυρικό line-up του οποίου ηγούνται οι Maraveyas Ilegal, Locomondo, Burger Project και Imam Baildi, το ARK Festival μένει πιστό στους δεσμούς που έχει δημιουργήσει με το κοινό για το οποίο η καλή μουσική είναι πανάκεια, εισακούει τις συνεχείς επικλήσεις των μουσικόφιλων της ελληνικής επαρχίας και επισκέπτεται την Ακτή Δυμαίων με μια παρέα καλλιτεχνών πρόθυμων να προσφέρουν το καλύτερο κομμάτι της ενέργειάς τους σε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται σε όλη την Ελλάδα.

Ενάντια στις παρούσες συνθήκες και με σεβασμό στην έμφυτη ανάγκη των ανθρώπων για συλλογική επικοινωνία και ουσιαστική ψυχαγωγία, το ARK Festival διατηρεί την τιμή του εισιτηρίου του σε χαμηλά επίπεδα, όπως άλλωστε έκανε από το ξεκίνημά του, κάνοντας ταυτόχρονα την ιδανικότερη συναυλιακή πρόταση από πλευράς σκεπτόμενου και ταυτόχρονα κεφάτου ρεπερτορίου που δεν πέφτει κάτω από τον πήχυ που έχει θέσει το ίδιο το φεστιβάλ μέσα σε μόλις δύο χρόνια ζωής.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα δύο τοπικά συγκροτήματα που θα σφραγίσουν το τελικό line up των δύο ημερών και όλες οι πληροφορίες για την προπώληση του ARK Festival.

Εκτός από την Πάτρα, πολύ σύντομα το ARK Festival θα μεταφερθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας που θα ανακοινωθούν μέσα στο μήνα Μάρτιο.

Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει, in music we trust.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 & ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ – “Ακτή Δυμαίων” – Πάτρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here