2/6/2014
www.musiccorner.gr

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το next big thing (ή μήπως το ήδη big thing;) της εγχώριας μουσικής σκηνής δίνει το «παρών» στο Up Festival, με καλλιτέχνες που τράβηξαν την προσοχή το τελευταίο διάστημα. Σχήματα όπως οι Baby Guru, οι Α Victim of Society, οι Electric Litany, οι Noise Figures, o Moa Bones και ο Leon of Athens ξεχώρισαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μία μουσική σκηνή με ισχυρές βάσεις και διεθνή απήχηση!

 up_festival_2014_06_001

Από το line up δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν εκείνοι που δίνουν ουσία και νόημα στη λέξη «φεστιβάλ» όπως συμβαίνει με τους αντισυμβατικούς  Xaxakes και τους ανατρεπτικούς Burger Project, δύο ελληνικά σχήματα που ακολουθούν το δικό τους δρόμο στο εγχώριο μουσικό γίγνεσθαι και που συνήθως δεν αφήνουν τίποτε όρθιο στο live πέρασμα τους!

Μαζί με την «ιερή» τριάδα της ροκ, Γιάννη Αγγελάκα, Παύλο Παυλίδη και Last Drive ολοκληρώνεται το line up της 4ης έκδοσης του Up Festival, του μοναδικού ελληνικού φεστιβάλ, όπου οι καλλιτέχνες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το κοινό σε ένα ολοήμερο τριήμερο πάρτι πάνω στην παραλία!

 up_festival_2_2014_06_001

Από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου ο χρόνος σταματάει και όλα γίνονται μουσική!

Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι καθώς έχουμε να ζεσταινόμαστε με ένα warm up party στις 14 Ιουνίου, στο 6 D.O.G.S., ενώ αναμένονται καυτές αποκαλύψεις για τα εξεζητημένα events που θα λάβουν χώρα στο νησί πριν, κατά τη διάρκεια και την επομένη του φεστιβάλ με πρωταγωνιστές την enfant gâté της νυχτερινής Αθήναs! Το μόνο που μπορούμε να πούμε, προς το παρόν, είναι ότι η σάλπιγγα έναρξης των εορτασμών θα σημάνει το βράδυ της 16ης Ιουλίου και η λήξη κάποια στιγμή (ελπίζουμε) στις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Ιουλίου.

UP FESTIVAL | 17-19 Ιουλίου 2014
Καλόφεγγο bar, Παραλία Πορί, Κουφονήσια

Είσοδος ελεύθερη

Τοποθεσία & Πρόσβαση:
www.upfestival.gr/topothesia-prosvasi

Περισσότερες πληροφορίες:
www.upfestival.gr
www.facebook.com/stinadeiaparalia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here