23/1/2013
www.musiccorner.gr

Τρία αγαπημένα dubstep σχήματα του ελληνικού κοινού για πρώτη φορά μοιράζονται ζωντανά τη σκηνή του Gagarin 205 στις 25 Ιανουαρίου 2013!

Jazzsteppa | www.jazzsteppa.co.uk
Ένα μοναδικό δίδυμο στο χώρο της dubstep σκηνής και ουσιαστικά οι πρωτοπόροι της dubstep στην ανάμιξη ψηφιακής παραγωγής με ακουστικά όργανα. Έχουν περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο με συμμετοχές σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ, έχουν συνεργαστεί με πλήθος παραγωγών και μουσικών από τον Rusko και τους Foreign Beggars μέχρι ολόκληρα brass bands ενώ οι κυκλοφορίες τους κάθε φορά επεκτείνουν όλο και πιο πολύ τα όρια και τα στεγανά της dubstep, του drum and bass και της free jazz.

Bulldogs | www.bulldogsofficial.com
Ο DJ Wartech και ο The Folliot για όσους ασχολούνται με την bass σκηνή δε χρειάζονται συστάσεις. Μία ζωντανή μηχανή dubstep πολέμου έχει την ικανότητα να ισοπεδώνει κάθε φορά τη σκηνή όσο λίγα άλλα live acts στον κόσμο. Οι μανιώδεις μπασογραμμές σε συνδυασμό με τα εξουθενωτικά drums των Bulldogs δεν αφήνουν δευτερόλεπτο ανάσας στο κοινό τους.

Son of Kick | www.sonofkick.com
Φαινόμενο πλέον της bass σκηνής ο Γάλλος Mika Abadie ή αλλιώς Son of Kick όπως είναι ευρύτερα γνωστός μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με το Playing the Villain (+7,000,000 youtube hits). Οι κυκλοφορίες του διαδέχονται η μία την άλλη με καταιγιστικούς ρυθμούς σε όλες τις σημαντικές εταιρείες του χώρου ενώ οι συνεργασίες του επίσης εναλάσσονται μεταξύ underground και mainstream είτε πρόκειται για τους Flux Pavillion είτε για τους Tokyo Police Club, Στην Ελλάδα θα παρουσιάσει το live show του σε μία από τις σπάνιες live εμφανίσεις του συνοδεία του drummer των Death In Vegas, Dave Neale.

Προπώληση: 10 ευρώ
Ταμείο: 13 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30

To πρώτο μεγάλο live dubstep γεγονός για το 2013!

Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
Τηλ: 215 5400888

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here