11/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση .  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΤΟΝΙΟΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Πασχάλης Τόνιος εμφανίζεται για πρώτη φορά στο PassPort, για μια μοναδική συναυλία – αναδρομή στο Ελληνικό Τραγούδι, με τίτλο “Τραγούδια σε ύφεση”. Μαζί του η Ζωή Παπαδοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα ακουστούν αποσπάσματα από την καινούργια του δισκογραφική  δουλειά (που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, με σπουδαίες συμμετοχές όπως του Γιώργου Νταλάρα κ.α.),  σε μουσική δική του και στίχους των Γ. Σουρή, Κ. Παλαμά, Μυρτιώτισσας, Ηλ. Κατσούλη, Γ. Τσατσόπουλου, Σ. Αλιβιζάτου και Μ. Παπαδάκη.

Επίσης θα ακουστούν τραγούδια από το άλμπουμ του Πασχάλη Τόνιου “ΤΑ ΛΑΪΚΟΤΡΟΠΑ του ΜΙΚΗ” (Δραπετσώνα, Γωνιά Γωνιά, Φεγγάρι μάγια μου’ κανες κ.α.)   

Στη βραδιά συμμετέχουν και οι  Μπάμπης Τσέρτος, Μαριώ και Λάκης Παπαδόπουλος.

Σολίστ στο μπουζούκι o Παναγιώτης Στεργίου, στο πιάνο ο Γιώργος Παγιάτης κ.ά.

Πέμπτη, 18/4
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Είσοδος: 12 eur (στο bar) – 15 eur (σε τραπέζι)

Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 210.4296401

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here